1. schroefboormachine
  2. Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

4 Ah

Gewicht

1,4 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

De Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x) is de complete set voor het verrichten van alle schroef- en boorklussen in en om uw huis. De set bevat een 18 volt 4,0 Ah accu. De Uneo Maxx is voorzien van een snelspanboorhouder waarmee u in een handomdraai 'normale' bits en houtboren op de boorkop kunt bevestigen. Met de hamerfunctie maakt u eenvoudig kleine gaten in beton met een slagkracht van 0,6 joule. Dankzij de bijzondere vormgeving en het lage gewicht van slechts 1,4 kilogram, kunt u ook langere klussen moeiteloos uitvoeren. Naast deze handige eigenschappen is de Uneo Maxx ook voorzien van een led-verlichting voor optimaal gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct beginnen met al je boorklussen. Met een gewicht van slechts 1,4 kilogram kun je comfortabel een paar uur achter elkaar doorwerken. Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed zicht.

Minpunten
  • Met een boordiameter tot maximaal 10 millimeter in beton, is het niet de krachtigste boormachine in zijn segment.

Veelgestelde vragen over Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x).

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). is een Boorhamer.

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). werkt op Accu / batterij.

Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). weegt 1,4 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Uneo Maxx + 4 Ah accu (1x). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.