1. schroefboormachine
  2. DeWalt DCD709L2T-QW.

DeWalt DCD709L2T-QW.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCD709L2T-QW. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. BLACK+DECKER heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCD709L2T-QW.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCD709L2T-QW.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

3 Ah

Gewicht

1,47 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCD709L2T-QW.

De DeWalt DCD709L2T-QW is een krachtige en compacte klopboormachine. Dankzij de lengte van slechts 175 millimeter is deze boormachine ideaal voor kleine ruimtes. Hij is bovendien ook zeer licht, namelijk 1,2 kilogram. Je kunt deze klopboormachine dus makkelijk meenemen naar verschillende locaties. Ook is het boorgat dat je kunt maken tot 30 millimeter groot. Met de klopfunctie boor je gaten tot 13 millimeter groot in steen. Daarnaast heeft de machine een koppel van 65 Nm, waardoor zwaar schroefwerk geen probleem vormt. Ook is er LED verlichting aanwezig en een riemhaak. Als extra krijg je ook nog twee XR 18V accu's die geschikt zijn voor ander gereedschap van hetzelfde accu platform. Hiermee is de DeWalt DCD709L2T-QW een echte allrounder.

Pluspunten
  • Met slechts 1,2 kilogram gewicht kan je lang door blijven klussen. Dankzij de klopfunctie kan je de machine ook voor lichte boorwerkzaamheden in tegels en steen gebruiken. De meegeleverde DeWalt XR accu's kun je ook gebruiken in ander elektrisch gereedschap dat hetzelfde accu-platform heeft.

Minpunten
  • Er worden geen schroeven of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD709L2T-QW.

DeWalt DCD709L2T-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD709L2T-QW. is een Klopboormachine.

DeWalt DCD709L2T-QW. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCD709L2T-QW. weegt 1,47 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCD709L2T-QW. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.