1. schroefboormachine
 2. Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu).

Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Slagschroevendraaier zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Metabo heeft zich reeds bewezen op het gebied van Slagschroevendraaier, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

4 Ah

Gewicht

3 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu).

De Metabo SSW 18 LT 300 BL is uitgerust met de innovatieve Quick-release-functie, waarmee je de boorkop snel en eenvoudig verwisselt. Hierdoor hoef je niet meer te zoeken naar de juiste boorkop, zoals bij de meeste oude modellen. Niet alleen dat, het gaat ook veel sneller dan voorheen. Je bevestigt de boorkop met slechts één klik op de boormachine. De Metabo SSW 18 LT 300 BL is ook uitgerust met een robuuste metalen behuizing. Hierdoor is de boormachine bestand tegen stoten en vallen. Daarnaast is de boormachine met een gewicht van slechts 2,8 kg ook nog eens gemakkelijk te hanteren. Je hebt de vrijheid om de boormachine overal mee naartoe te nemen. Of je nu thuis bent of op een bouwplaats, met de Metabo SSW 18 LT 300 BL ga je altijd gemakkelijk aan de slag.

Pluspunten
 • Dankzij de stroomvoorziening via een accu kun je geheel snoerloos te werk gaan

  .

  De hoge maximale koppel van 300 Nm maakt de slagschroevendraaier geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven

  .

  Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht.

Minpunten
 • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu).

Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu). is een Slagschroevendraaier.

Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu). weegt 3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Metabo SSW 18 LT 300 BL (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.