Top 10 tegelsnijders 2023

Op zoek naar een Tegelsnijder?

We hebben de top 10 beste Tegelsnijders op de markt samengesteld. Niet alleen geven we meer informatie, maar we hebben ook de beste prijzen op internet opgezocht. Lees snel verder en kom meer te weten. Met deze Tegelsnijder weet je zeker dat de tegels netjes worden gesneden.

De Tegelsnijder is gemakkelijk te gebruiken en helpt je om snel en gemakkelijk tegels te snijden. Je hebt geen voorafgaande ervaring nodig, en je kunt er heel eenvoudig mee aan de slag. Hij is ook licht en compact, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Vergelijking beste tegelsnijders van 2023

Wil je een tegelsnijder kopen maar weet je niet goed wat de beste tegelsnijder is hoe je deze kan vinden? Geen zorgen, wij hebben alle tegelsnijders uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 tegelsnijders opgesteld. Alle tien zijn goed, maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welk(e) tegelsnijder als best getest uit de bus kwam? Scroll snel verder om erachter te komen welke tegelsnijder volgens ons de beste is van 2023.

1. Kreator KRT001001 Tegelsnijder

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Kreator KRT001001 Tegelsnijder :

Kreator KRT001001 tegelsnijder is een geweldig gereedschap voor het snijden van tegels. Hij kan tot 400 mm lang en 10 mm dik snijden. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een comfortabele greep. Het blad is gemaakt van hoogwaardig staal en is zeer scherp. Het wordt geleverd met een draagtas voor gemakkelijk opbergen en vervoeren.

2. Kreator KRT001003 Tegelsnijder - 600mm

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Kreator KRT001003 Tegelsnijder - 600mm:

De Kreator KRT001003 tegelsnijder is precies wat je nodig hebt om je tegelprojecten veel gemakkelijker te maken. Deze tegelsnijder van professionele kwaliteit is perfect voor zowel thuis als op kantoor, en kan met gemak tegels tot 600 mm groot doorsnijden. De Kreator KRT001003 tegelsnijder, met zijn precisie scoringssysteem en gebruiksvriendelijke snijhendel, geeft je gegarandeerd elke keer weer een perfect resultaat. En omdat hij zo gebruiksvriendelijk is, kun je je tegelprojecten sneller dan ooit tevoren afronden.

3. Professionele Tegelsnijder 600 mm

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Professionele Tegelsnijder 600 mm:

Zoek je een tegelsnijder die zelfs de zwaarste klussen aankan? Zoek niet verder dan de Professionele Tegelsnijder 600 mm. Met een stalen basis en ronde stalen geleiders kan deze stoere snijder alles aan. Het hardmetalen snijwiel heeft een snijdiepte van 5-12 mm, waardoor het ideaal is voor zelfs de dikste tegels. En het schuimkussensnijvlak zorgt telkens weer voor een gladde, precieze snede. Bovendien is de tegelsnijder voorzien van een schaalverdeling voor nauwkeurige metingen. Zo weet je zeker dat je sneden altijd perfect zijn. Snij met gemak glazen en keramische tegels tot 600 mm lang. De Professionele Tegelsnijder 600 mm is de perfecte keuze voor elk project.

4. Professionele Tegelsnijder 600 mm

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Professionele Tegelsnijder 600 mm :

De Professionele Tegelsnijder 600 mm is een geweldige keuze voor wie snel en gemakkelijk door tegels moet snijden. De tegelsnijder wordt geleverd met twee snijwieltjes, zodat je met gemak schone, precieze sneden kunt maken. De tegelsnijder heeft ook een comfortabele handgreep waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. De Professionele Tegelsnijder 600 mm is een must-have voor elke doe-het-zelver of professional die de klus snel en efficiënt moet klaren.

5. Toolland Tegelsnijder

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Toolland Tegelsnijder :

Op zoek naar een gemakkelijke en moeiteloze manier om tegels te snijden? Zoek niet verder dan de Toolland tegelsnijder! Met zijn duurzame, chroomstalen geleiders en 600 mm lengte is de Toolland tegelsnijder perfect voor het snijden van tegels met een dikte tot 12 mm.

6. Vevor Tegelsnijder

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Vevor Tegelsnijder :

De Vevor Tegelsnijder 1200MM is het perfecte gereedschap om nauwkeurig en precies in tegels te snijden. Het heeft een lasergeleider voor het maken van perfect rechte sneden, en een snijdiepte tot 12mm. De snijder heeft ook een comfortabele handgreep, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

7. Mechanic Slider 45 Verstelbare slider voor slijper 125mm

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Mechanic Slider 45 Verstelbare slider voor slijper 125mm:

Op zoek naar die perfecte 45-graden snede op je tegels? De Mechanic Slider 45 is precies wat je nodig hebt! Met zijn gepatenteerde ontwerp en fluoroplastische geleiders is hij gemakkelijk te gebruiken en beschadigt hij je tegels niet. Bovendien maakt de verstelbare schuif het een fluitje van een cent om elke keer de perfecte snede te maken.

8. Professionele Heavy Duty Tegelsnijder

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Professionele Heavy Duty Tegelsnijder:

De 600 mm. Professional Heavy Duty Tegelsnijder is perfect voor elke tegelklus, groot of klein. Met een maximale capaciteit van 600 mm. kan deze tegelsnijder zelfs de dikste tegels met gemak aan. De geëxtrudeerde aluminium basis en versterkte geleiders maken deze tegelsnijder uiterst duurzaam, terwijl de verchroomde en gerectificeerde geleiders met roestwerende behandeling elke keer weer voor een precieze, zuivere snede zorgen. Deze tegelsnijder heeft ook twee zijsteunen voor extra ondersteuning van het werkstuk, een zijaanslag met 90° hoek, en een bodemplaat voor een goede ondersteuning van de tegel. Het professionele multi-break systeem maakt het snijden en breken van keramische tegels een fluitje van een cent, en de snijder wordt geleverd met twee hardmetalen snijwieltjes voor extra gemak. Bovendien helpen de PVC schoenen en voeten met anti-slip vulling om krassen of vlekken op je tegel te voorkomen.

9. Skandia Handmatige tegelsnijder

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Skandia Handmatige tegelsnijder :

Als je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke tegelsnijder zoekt, zoek dan niet verder dan de Skandia Handmatige Tegelsnijder! Deze snijder is perfect voor zowel doe-het-zelvers als professionals, met zijn met wolfraamcarbide gecoate snijwiel en geleiders met een diameter van 16 mm. Hij is ook geschikt voor tegels met een dikte van 4-12 mm, waardoor het een veelzijdige optie is voor je snijbehoeften. Bovendien zorgt de hendel aan de zijkant telkens weer voor een perfect snijresultaat. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Skandia Handmatige Tegelsnijder ook nog geleverd met een met rubber beklede bodemplaat om tegels stevig op hun plaats te houden terwijl je snijdt.

10. Dexters® Tegel Snijder

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende tegelsnijder review gekomen voor de Dexters® Tegel Snijder :

Zoek je een tegelsnijder die snel werk maakt van elke tegelzaagklus, groot of klein? Zoek niet verder dan de Dexters® Tegelsnijder. Deze krachtige machine is ontworpen om gemakkelijk en snel elk type tegel op maat te snijden, dankzij de ingebouwde lasergeleider voor elke keer weer precisiesnedes. Of je nu je badkamer opnieuw wilt betegelen of een nieuwe vloer wilt leggen, deze tegelsnijder is er klaar voor. Hij is ook geweldig voor alle andere huisverbeteringsprojecten waarvoor je tegels moet snijden, zoals achterwanden en aanrechten.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over tegelsnijders

Heb je in onze top 10 een tegelsnijder gevonden die bij jou past? Dan hebben we direct ook een webshop voor je waar je het product tegen de beste prijs kan kopen.

Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we producten aanbevelen. We werken alleen met partners waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Om alle tegelsnijders objectief te kunnen beoordelen en met elkaar te kunnen vergelijken, letten we in elk geval op de volgende eigenschappen van een tegelsnijder:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

Ja, onze tegelsnijders reviews zijn onafhankelijk. Wij vergelijken de producten eerlijk met elkaar en zullen nooit een product beter beoordelen tegen betaling of omdat een fabrikant dit vraagt.

Op basis van onze test zijn wij tot de volgende top 3 tegelsnijders gekomen voor 2023:

 1. Kreator KRT001001 Tegelsnijder
 2. Kreator KRT001003 Tegelsnijder - 600mm
 3. Professionele Tegelsnijder 600 mm

 

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf een andere tegelsnijder uit de lijst beter vindt. Vergelijk daarom ook zelf de producten goed.

Nee, de producten die we vermelden verkopen we niet zelf. Wil je een tegelsnijder uit de lijst kopen, dan hebben je wel alvast geholpen door een webshop te vinden waar je dit product tegen de laagste prijs kan kopen. Dit zijn betrouwbare partners van ons die wel tegelsnijders verkopen.

Zo vinden wij de beste tegelsnijder

Om een objectieve vergelijking van de beste tegelsnijders te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een tegelsnijder aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een tegelsnijder een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast tegelsnijders uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een tegelsnijder vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste tegelsnijders beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 tegelsnijders

We hopen dat je tussen de tegelsnijders in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest tegelsnijders meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een tegelsnijder aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een tegelsnijder die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Beste tegelsnijder kopen

De Tegelsnijder is een handig hulpmiddel dat je vloer er geweldig uit kan laten zien. We hebben de top 10 onderzocht en hopen dat je dit artikel nuttig vond bij je beslissing voor de beste Tegelsnijder.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 tegelsnijders met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen tegelsnijders. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een tegelsnijder aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: