1. schroefboormachine
  2. BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. BLACK+DECKER heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

1,5 Ah

Gewicht

1,3 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

Met de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW krijg je een complete set voor alle boor- en schroefklussen. Deze 18 volt accuklopboormachine is geschikt voor het boren in hout, metaal en steen. De boorcapaciteit in hout is 25 millimeter en in metaal en steen 10 millimeter. Met de 2 18 volt accu's van 1,5 Ah die meegeleverd worden, kun je lekker doorklussen, zonder stroomonderbreking. Als de accu's leeg zijn, kun je deze vervangen door andere BLACK+DECKER elektrisch gereedschap met hetzelfde accu platform. De werklamp schijnt je extra licht op de wat donkere werkplekken. Klaar met klussen? Dan kun je de boormachine netjes opbergen in de flightcase die meegeleverd wordt. Met 80 toebehoren kan je direct aan de slag. De BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW is een uitermate geschikte machine voor alle klussen in en om het huis.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit van 25 millimeter in hout, kun je diverse boorklussen uitvoeren. Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Je kunt de meegeleverde B+D 18 volt accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk dat hetzelfde accuplatform heeft.

Minpunten
  • Bij intensief klussen raakt de accu van 1,5 Ah relatief snel leeggebruikt.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. is een Klopboormachine.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. werkt op Accu / batterij.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. weegt 1,3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.