1. schroefboormachine
 2. Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,1 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

De Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu) is de ideale schroevendraaier voor klussen in huis. Met de afneembare boorkop en de zeskant bithouder kun je eenvoudig schakelen tussen boor- en schroefklussen. De boor wordt namelijk met het boortje erin van de boormachine afgeklikt en de schroef wordt direct in de bithouder gestoken. Het toerental past zich automatisch aan naar de juiste snelheid. Daarnaast is de exacte plek van het boorgat door de ingebouwde led verlichting niet te missen. Bovendien is deze veelzijdige machine met een gewicht van 1,1 kilogram gemakkelijk te bedienen. Met de Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu) ben je altijd verzekerd van een nauwkeurig en efficiënt resultaat.

Pluspunten
 • Je verwijdert de boorkop met boor en al om vervolgens in hoog tempo voort te gaan met schroefwerk met de onderliggende bithouder

  .

  Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen door de klopfunctie te activeren

  .

  De machine heeft een Bosch POWER FOR ALL accu platform, waardoor je één accu hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). is een Klopboormachine.

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). weegt 1,1 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.