Top 10 boorhamers 2023

Op zoek naar de beste boorhamer? Zoek niet verder!

Boorhamer is een krachtig en onmisbaar gereedschap voor elke klusser of vrouw. Je kunt ermee door allerlei oppervlakken boren, waardoor het een ongelooflijk veelzijdig gereedschap is. Of je nu een professionele aannemer bent of gewoon iemand die graag doe-het-zelf projecten rond het huis doet, je hebt een Boorhamer in je arsenaal nodig.

Met onze top 10 lijst kun je snel verschillende Boorhamers vergelijken en de voor jou perfecte vinden. We hebben het je gemakkelijk gemaakt om de beste prijzen op het internet te vinden, zodat je je nieuwe Boorhamer kunt kopen zonder de bank te breken.

Vergelijking beste boorhamers van 2023

Wil je een boorhamer kopen maar weet je niet goed wat de beste boorhamer is hoe je deze kan vinden? Geen zorgen, wij hebben alle boorhamers uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 boorhamers opgesteld. Alle tien zijn goed, maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welk(e) boorhamer als best getest uit de bus kwam? Scroll snel verder om erachter te komen welke boorhamer volgens ons de beste is van 2023.

1. BLACK+DECKER BEHS03K-QS Pneumatische Boorhamer

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de BLACK+DECKER BEHS03K-QS Pneumatische Boorhamer:

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige boorhamer die al je boor-, beitel- en sloopwerk aankan? Zoek dan niet verder dan de BLACK+DECKER BEHS03K-QS SDS-Plus Snoerhamerboormachine! Met zijn 1250 watt vermogen kan deze boorhamer snel en gemakkelijk schakelen tussen drie standen - de hamerstand voor hak- en beitelwerkzaamheden zoals het verwijderen van tegels; de boorhamerstand voor boorwerkzaamheden zoals het boren van gaten in muren voor schilderijen en gordijnrails; en de boorstand voor boorwerkzaamheden zoals boren in hout en metaal. Bovendien levert de 3,7J ultieme krachtige prestaties bij het beitelen en beitelen, terwijl de variabele snelheidsregelaar een betere controle biedt tijdens het boren, beitelen en beitelen. Dit maakt de BLACK+DECKER BEHS03K-QS SDS-Plus Snoerhamerboormachine perfect voor elke uitdagende boor-, beitel- of sloopklus - of het nu in beton, steen (middelhard) of metselwerk is.

2. VONROC Boorhamer 1500W – 6 Joule – Instelbare snelheid - SDS plus – 4 Functies – Incl. boren & beitels

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de VONROC Boorhamer 1500W – 6 Joule – Instelbare snelheid - SDS plus – 4 Functies – Incl. boren & beitels:

Op zoek naar een veelzijdige en krachtige boor- en beitelhamer? Zoek niet verder dan de VONROC 1500W 6 Joule Boorhamer. Deze hamer is perfect voor boren, hamerboren, beitelen en het instellen van de beitelstand - alles in één handig gereedschap. Met 1500W vermogen en een pneumatisch slagmechanisme met 6 Joule slagkracht kun je elke klus met gemak aanpakken. De boorhamer is ook instelbaar in 6 verschillende snelheden, zodat je hem kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Bovendien wordt hij geleverd met 3 SDS-plus betonboren, 2 SDS-plus beitels, een diepteaanslag, een stofkap, een extra handgreep en een opbergdoos voor de accessoires.

3. VONROC Boorhamer 1800W

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de VONROC Boorhamer 1800W :

Zoek je een krachtige en veelzijdige boorhamer die zowat alles aankan? Zoek niet verder dan de VONROC 1800W 6 Joule boorhamer. Dit stoere gereedschap is perfect voor boren, hamerboren, beitelen en het instellen van de beitelstand - alles in één handig pakket. Met een machtig vermogen van 1800W en een pneumatisch slagmechanisme met 6 Joule slagkracht maakt deze boorhamer korte metten met zelfs de meest uitdagende klussen. En dankzij het instelbare ontwerp met zes snelheden kun je de prestaties gemakkelijk aanpassen aan je specifieke behoeften. De VONROC 1800W 6 Joule boorhamer wordt geleverd met drie SDS-plus betonboren, twee SDS-plus beitels, een diepteaanslag, stofkap, extra handgreep en opbergdoos voor accessoires - alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je volgende project.

4. Powerplus POWX1195 Boorhamer

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Powerplus POWX1195 Boorhamer:

Deze krachtige boorhamer is perfect voor het aanpakken van allerlei projecten. Met vier functies en een gebruiksvriendelijke schakelaar kun je met gemak van boren naar beitelen gaan. De 1500W motor geeft je voldoende kracht om de klus te klaren, terwijl de vibratiereductie zorgt voor een soepele en comfortabele ervaring. Perfect voor hout, metaal, keramiek, kunststof, beton, baksteen en steen, is dit veelzijdige gereedschap een must-have voor elke doe-het-zelver.

5. Makita BITFIX HR2470 Boorhamer

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Makita BITFIX HR2470 Boorhamer:

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige boorhamer, dan is de Makita HR2470 een prima keuze. Dit 780W gereedschap kan allerlei klussen aan, van boren in beton of hard gesteente tot licht breekwerk. Hij wordt ook geleverd met een punt en platte beitel, zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd. Bovendien maken het ergonomische ontwerp en de softgrip handgreep hem comfortabel in gebruik, zelfs gedurende langere perioden.

6. Bosch PBH 2100 RE Boorhamer

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Bosch PBH 2100 RE Boorhamer:

De Bosch PBH 2100 RE boorhamer is een veelzijdig en krachtig gereedschap dat perfect is voor diverse toepassingen. Met zijn 550 W motor levert hij de kracht die je nodig hebt om de klus snel en efficiënt te klaren. Met de SDS plus boorhouder kun je zonder gereedschap accessoires verwisselen, en met de Vario Lock beitelfunctie kun je kiezen uit 36 verschillende beitelstanden. De elektronische snelheidsregeling van Bosch levert de juiste snelheid voor het materiaal via de drukgevoelige schakelaar, zodat je gemakkelijk telkens weer geweldige resultaten krijgt.

7. 230V Boorhamer SDS 22mm

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de 230V Boorhamer SDS 22mm:

Op zoek naar een krachtige en veelzijdige boorhamer? Zoek niet verder dan de 230V hamerboor SDS 22mm! Dit topgereedschap is perfect voor een breed scala aan boortoepassingen, van beton tot metselwerk. Hij wordt geleverd met een duurzame aluminium koffer en een 14-delige SDS-PLUS boorset, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt met je volgende project. Het hoge vermogen en de snelheid van de boorhamer maken hem ideaal voor zware toepassingen, terwijl het lichtgewicht ontwerp hem gemakkelijk te manoeuvreren maakt op de werkplek. Met zijn vele kenmerken en voordelen is de 230V boorhamer SDS 22mm de perfecte keuze voor elke serieuze klusser of aannemer.

8. Makita18V li-Ion SDS+ boorhamer

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Makita18V li-Ion SDS+ boorhamer :

De Makita DHR202Z is een krachtige en betrouwbare 18V li-Ion SDS+ boorhamer die perfect is voor uiteenlopende toepassingen. Deze boorhamer heeft een variabele snelheidstrekker met een omkeerschakelaar voor extra controle, evenals een LED-lampje voor verlichting in donkere of krappe ruimtes. De DHR202Z heeft ook een ingebouwde stofafzuiging om je werkgebied schoon en netjes te houden. Deze boorhamer wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en lader), dus als je de accu en lader niet hebt, moet je die apart aanschaffen.

9. Makita 18V Li-Ion SDS+ boorhamer

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Makita 18V Li-Ion SDS+ boorhamer:

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige boorhamer die licht werk maakt van zelfs de meest uitdagende boor- en hamertaken, zoek dan niet verder dan de Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer. Dit fantastische gereedschap wordt geleverd als losse body (zonder accu en lader), dus als je deze items nog niet hebt, moet je ze apart aanschaffen. Aangedreven door een 18V Li-Ion accu kan de Makita DHR171z een indrukwekkend toerental van 1.650 tpm onbelast en tot 48.000 tpm leveren voor snel en efficiënt boren en hameren. Hij heeft ook een SDS+ boorhouder voor snel en gemakkelijk wisselen van boren, en een Variable Speed trekker met elektronische snelheidsregeling voor nauwkeurig werken. De koppelbegrenzingsfunctie beschermt bovendien zowel de gebruiker als het gereedschap tegen toevallige overbelasting of uitval, waardoor dit een uiterst veilige en gebruiksvriendelijke boorhamer is. De Makita DHR171z maakt deel uit van een breder accuplatform waarbij één accu uitwisselbaar is met alle andere apparaten op dit platform - wat betekent dat je maar één set accu's hoeft te kopen, ongeacht hoeveel gereedschap je hebt! Dit maakt het een uiterst kosteneffectieve optie voor wie al Makita accu's en laders heeft.

10. Makita Boorhamer

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Makita Boorhamer :

Op zoek naar een krachtige en veelzijdige boorhamer die zelfs de meest uitdagende boorklussen aankan? Zoek niet verder dan de Makita HR140DSAE1 boorhamer. Deze top-of-the-line boorhamer is ontworpen voor hamerboren en boren in baksteen, beton en steen - wat betekent dat hij zowat alles aankan wat je hem toewerpt. Maar de Makita HR140DSAE1 boorhamer is niet alleen sterk - hij zit ook vol met functies die hem een waar genoegen maken om te gebruiken. Hij wordt bijvoorbeeld geleverd met twee 2.0ah batterijen voor een langere looptijd, en een ingebouwde LED-lamp die je werkgebied verlicht voor een betere zichtbaarheid. Bovendien kun je hem dankzij het ergonomische ontwerp langdurig gebruiken zonder je ooit ongemakkelijk te voelen. Dus als je op zoek bent naar een boorhamer die de klus goed kan klaren, dan is de Makita HR140DSAE1 de perfecte keuze. Bestel de jouwe vandaag nog en zie hoeveel verschil dit topgereedschap kan maken bij je volgende project.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over boorhamers

Heb je in onze top 10 een boorhamer gevonden die bij jou past? Dan hebben we direct ook een webshop voor je waar je het product tegen de beste prijs kan kopen.

Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we producten aanbevelen. We werken alleen met partners waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Om alle boorhamers objectief te kunnen beoordelen en met elkaar te kunnen vergelijken, letten we in elk geval op de volgende eigenschappen van een boorhamer:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

Ja, onze boorhamers reviews zijn onafhankelijk. Wij vergelijken de producten eerlijk met elkaar en zullen nooit een product beter beoordelen tegen betaling of omdat een fabrikant dit vraagt.

Op basis van onze test zijn wij tot de volgende top 3 boorhamers gekomen voor 2023:

 1. BLACK+DECKER BEHS03K-QS Pneumatische Boorhamer
 2. VONROC Boorhamer 1500W – 6 Joule – Instelbare snelheid - SDS plus – 4 Functies – Incl. boren & beitels
 3. VONROC Boorhamer 1800W

 

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf een andere boorhamer uit de lijst beter vindt. Vergelijk daarom ook zelf de producten goed.

Nee, de producten die we vermelden verkopen we niet zelf. Wil je een boorhamer uit de lijst kopen, dan hebben je wel alvast geholpen door een webshop te vinden waar je dit product tegen de laagste prijs kan kopen. Dit zijn betrouwbare partners van ons die wel boorhamers verkopen.

Zo vinden wij de beste boorhamer

Om een objectieve vergelijking van de beste boorhamers te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een boorhamer aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een boorhamer een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast boorhamers uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een boorhamer vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste boorhamers beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 boorhamers

We hopen dat je tussen de boorhamers in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest boorhamers meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een boorhamer aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een boorhamer die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Beste boorhamer kopen

Dus, als je op zoek bent naar de beste boorhamer die comfortabel in gebruik is en gemakkelijk door verschillende oppervlakken kan boren, dan raden we je aan te gaan voor de Dewalt DW511. Het heeft alle functies die je nodig hebt en meer. Wil je daarentegen een Boorhamer die perfect is voor kleinere projecten en lichter werk, dan zou Bosch 11255VSR je topkeuze moeten zijn.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 boorhamers met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen boorhamers. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een boorhamer aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: