Top 10 beste boorhamers 2024

Iedereen gebruikt producten voor verschillende doeleinden. Op zoek naar de perfecte boorhamer om jouw projecten te verrijken en te verfraaien? En nog belangrijker - een boorhamer die je zal helpen bij het uitvoeren van je projecten? We hebben goed nieuws: we hebben hard gewerkt om een lijst samen te stellen met de top 10 boorhamers die perfect zijn voor elke doel en budget. In deze lijst vind je niet alleen een goed geprijsde boorhamer, maar ook een van de beste boorhamers die je op de markt kunt vinden. Bekijk de lijst en maak de best mogelijke keuze!

Laatst bijgewerkt: 4 apr. 2024

Vergelijking van de best geteste boorhamers van 2024

Wil je een boorhamer kopen maar weet je niet goed wat de beste boorhamer voor jouzelf is en hoe je deze kunt vinden? Geen zorgen want wij hebben vele verschillende boorhamers uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 van de beste boorhamers opgesteld. Alle 10 zijn goede boorhamers maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welke boorhamer als best getest uit ons onderzoek kwam? Scroll snel verder om te ontdekken welke boorhamer volgens ons de beste is van 2024.

1. VONROC Boorhamer 1050W 4,5 Joule SDS plus 3 Functies Incl. 3 SDS-plus boren en 2 SDS-plus beitels.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de VONROC Boorhamer 1050W 4,5 Joule SDS plus 3 Functies Incl. 3 SDS-plus boren en 2 SDS-plus beitels.:

De VONROC Boorhamer 1050W 4,5 Joule SDS plus 3 Functies is de perfecte oplossing voor al jouw klussen. Dankzij de krachtige 1050 watt motor en 4,5 Joule slagkracht, boek je vooruitgang bij het boren, hamerboren en beitelen. De boorhamer is voorzien van een pneumatisch slagmechanisme en zorgt zo voor een optimale prestatie. De SDS-plus boren en beitels zorgen voor een perfecte stevigheid bij het boren in beton. Met de meegeleverde accessoires, zoals de dieptestop, stofkap en extra handgreep, ben je optimaal voorbereid op jouw klus. De opbergbox voor de accessoires zorgt ervoor dat je ordelijk kunt werken en alles bij de hand hebt. Kortom, een professionele boorhamer voor een professionele klus!

2. FERM Pneumatische boorhamer 1500W Zijhandgreep Instelbaar toerental tot 1500 toeren per min. Incl. 3 SDS-boren en 2 SDS.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de FERM Pneumatische boorhamer 1500W Zijhandgreep Instelbaar toerental tot 1500 toeren per min. Incl. 3 SDS-boren en 2 SDS.:

De FERM Pneumatische boorhamer is een zeer krachtige machine met een vermogen van 1500W. Hij is voorzien van een zijhandgreep die je kunt gebruiken voor extra wendbaarheid. Het toerental kan worden ingesteld tot maximaal 1500 toeren per minuut, waardoor je precies de juiste kracht kunt gebruiken voor je klus. Met de meegeleverde 3 SDS-boren en 2 SDS-beitels kun je de machine gebruiken voor diverse klussen. De boorhamer is ook uitgerust met een borstelloze motor, waardoor hij erg energiezuinig is. Bovendien heeft hij een stofafzuiging die de schadelijke stofdeeltjes uit de lucht filtert, zodat je veilig kunt werken. De FERM HDM1037 Boorhamer 1500 Watt is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een krachtige machine waarmee je je klus moeiteloos kunt afronden.

3. Bosch PBH 2100 RE Boorhamer op snoer 550 W.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Bosch PBH 2100 RE Boorhamer op snoer 550 W.:

De Bosch PBH 2100 RE Boorhamer op snoer 550 W is ontworpen om moeiteloos te boren, hameren en beitelen in beton, metselwerk, tegels, hout en metaal. De 550 W motor levert een hoge slagkracht van 1,7 joule, wat betekent dat het gemakkelijk en snel materiaal kan doorboren. Met de SDS plus boorhouder kunnen accessoires zonder gereedschap worden gewisseld en het is mogelijk om de boorhouderadapter te gebruiken voor het boren met ronde schacht. De Bosch PBH 2100 RE Boorhamer op snoer 550 W biedt ook een unieke Vario Lock beitelfunctie waarmee 36 beitelposities kunnen worden gekozen. Daarnaast heeft het apparaat een Bosch elektronische toerentalregeling dat het juiste toerental levert, afhankelijk van de drukgevoelige schakelaar. Dit betekent dat u kunt variëren in de kracht waarmee het materiaal wordt doorboord. Met deze boorhamer op snoer is uw project gemakkelijk en snel afgerond.

4. Powerplus POWX1195 Boorhamer 1500W 6J SDS-Plus Trilling reductie Incl. opbergkoffer en 6 accessoires.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Powerplus POWX1195 Boorhamer 1500W 6J SDS-Plus Trilling reductie Incl. opbergkoffer en 6 accessoires.:

Deze krachtige boorhamer is uitgerust met een SDS-Plus-boorkoppen waardoor je gemakkelijk en snel boort. Om de werksnelheid en precisie te verhogen, is de Powerplus POWX1195 Boorhamer 1500W 6J SDS-Plus uitgerust met een trillingsreductiesysteem. Hiermee wordt de trilling sterk verminderd terwijl je toch een krachtige prestatie levert. Bovendien heeft de boorhamer een krachtige 1500W motor met 6 joule aan slagkracht voor de zwaarste toepassingen. De Powerplus POWX1195 Boorhamer 1500W 6J SDS-Plus wordt geleverd in een praktische opbergkoffer met 6 accessoires. In de koffer bevinden zich 3 SDS-Plus-boorkoppen, 1 platte beitel, 1 vlakslijpschijf en 1 stofzuigeraansluiting. Zo is het stofvrij werken gegarandeerd. Kortom, deze krachtige boorhamer is de ideale partner voor zwaar bouwwerk met veel verschillende materialen.

5. Powerplus POWX1197 Boorhamer 1500W 5J SDS plus Trilling reductie incl. opbergkoffer en 6 acc.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Powerplus POWX1197 Boorhamer 1500W 5J SDS plus Trilling reductie incl. opbergkoffer en 6 acc.:

De POWX1197 Boorhamer van Powerplus is een betrouwbare tool voor ieder klus. Het krachtige 1500W vermogen en de 5 Joules klopkracht zorgen ervoor dat u moeiteloos door harde materialen heen kunt werken. De SDS plus boorhamer heeft een trilling reductie technologie voor extra comfort tijdens het werk. De krachtige machine komt in een opbergkoffer met 6 accessoires, waaronder een zaagblad, beitel en boorschijf. Gebruikers kunnen de boorhamer in elke gewenste hoek instellen, zodat ze moeiteloos door hoeken en nissen kunnen boren. De boorhamer is uiterst gebruiksvriendelijk en biedt een grote variëteit aan gereedschap. Door de krachtige motor kunt u zelfs in het hardste materiaal boren zonder moeite. De boorhamer is ook voorzien van een beveiligingshendel voor extra veiligheid. Met de meegeleverde accessoires kunt u alles doen wat u nodig heeft voor uw projecten. De Powerplus POWX1197 Boorhamer is de perfecte keuze voor het klussen aan uw huis.

6. FERM HDM1028 Boorhamer 850W 4.5J SDS Plus Softgrip Incl. 3 SDS boren, 2 SDS beitels en een stevige koffer.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de FERM HDM1028 Boorhamer 850W 4.5J SDS Plus Softgrip Incl. 3 SDS boren, 2 SDS beitels en een stevige koffer.:

Met deze krachtige boorhamer is het gemakkelijk om grote gaten te boren in steen, beton en metaal. Het is dan ook een uitstekende keuze voor de professionele klusser. De boorhamer is voorzien van een 4.5 J SDS Plus Softgrip-handgreep waardoor hij uiterst comfortabel in uw hand ligt, zelfs bij lange gebruiksduur. De FERM HDM1028 wordt geleverd met 3 SDS boren, 2 SDS beitels en een stevige koffer. De boren variëren van 3, 5, 6 en 8 mm. Ook de beitels variëren van 8, 10 en 12 mm, waardoor u uw klus goed kunt afmaken. De stevige koffer is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en biedt optimale bescherming voor uw boorhamer.

7. Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader).

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader).:

De Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer is een professionele boorhamer die ideaal is voor het maken van gaten in beton, steen en andere harde materialen. Deze boorhamer heeft een slagkracht van 2.5 joules, een slagfrequentie van 0 - 1.100 slagen per minuut en een boorkop van 13mm. Met deze krachtige boorhamer kan je diepe gaten boren tot een diepte van 40mm. Het gebruik van de Makita boorhamer is erg comfortabel en veilig. De boorhamer is voorzien van een veiligheidsknop waarmee je de machine direct kunt uitschakelen als je deze niet meer nodig hebt. Daarnaast is de machine voorzien van een softgrip, waardoor je de boorhamer comfortabeler in de hand houdt. Bovendien is hij voorzien van een LED-lampje, wat de zichtbaarheid in donkere omgevingen verbetert. De Makita DHR171z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer is een professioneel gereedschap voor het boren van gaten in beton, steen en andere harde materialen. Deze stevige boorhamer heeft een slagkracht van 2.5 joules, een slagfrequentie van 0 - 1.100 slagen per minuut en een boorkop van 13mm. Met deze kracht.

8. Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J.:

De Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J is een krachtige en flexibele combihamer voor professioneel gebruik. De motor met een vermogen van 780 Watt zorgt voor een krachtige prestatie en een lange levensduur. Met de SDS-plus-aansluiting kunt u verschillende boor- en beitelbits gebruiken. De variabele toerentalregeling en de vrijloop-instelling maken het mogelijk om precies in te stellen wat voor materiaal u wilt boren. De ergonomische soft-grip handgreep zorgt voor een comfortabele bediening en het trillingsdempte systeem vermindert de trillingen voor een langere levensduur. De Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J is een betrouwbare en krachtige machine die u veel werk uit handen neemt. De Makita BITFIX HR2470 Boorhamer 780 W 2.7 J is een geschikt gereedschap voor zowel professionele als hobbyistische doeleinden. Met het sterke vermogen en de variabele toerentalregeling is het mogelijk om in verschillende materialen te boren, van hard gesteente tot beton. U kunt ook verschillende beitels gebruiken om licht breekwerk te doen. Dankzij de trillingsdempte technologie en de ergonomische soft-grip.

9. Makita DHR202Z 18V li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader).

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Makita DHR202Z 18V li-Ion SDS+ boorhamer Losse Body (geleverd zonder accu en lader).:

De Makita DHR202Z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer is een krachtige en robuuste oplossing voor al uw boorwerkzaamheden. Deze lithium-ion powered boorhamer heeft een krachtige motor, die een koppel van maximaal 1.7J levert. Hierdoor is de boorhamer geschikt voor het boren in beton, steen, metalen, hout, kunststof en keramiek. De boorhamer heeft een SDS+-aansluiting, waardoor hij eenvoudig te gebruiken is met alle standaard SDS+-bits. De Makita DHR202Z 18V Li-Ion SDS+ boorhamer is voorzien van een veiligheidskoppeling en een Anti-Vibration-systeem. Hierdoor voel je minder trillingen tijdens het boren, waardoor het werken met de boorhamer comfortabeler wordt. Daarnaast beschikt de boorhamer over een LED-lamp, waardoor je beter kunt zien in donkere ruimtes. De boorhamer heeft een gewicht van slechts 3.0 kg, waardoor hij makkelijk in gebruik is en gemakkelijk te transporteren is.

10. Makita 18 V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body (geleverd zonder accu en lader).

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende boorhamer review gekomen voor de Makita 18 V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body (geleverd zonder accu en lader).:

De Makita 18 V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body is een krachtige, duurzame en betrouwbare tool. De combihamer heeft een vermogen van 800 watt en een vermogensregelaar om de kracht aan te passen. Hij is licht van gewicht en is gemaakt van hoogwaardig staal. De combihamer heeft een slagkracht van 1,8 joule en een slagfrequentie van 0-4.000 per minuut, waardoor hij perfect is voor het boren in muren, beton, steen en hout. Het gereedschap is voorzien van een LED-lampje om de donkere hoeken te verlichten en een veiligheidsschakelaar om ervoor te zorgen dat het gereedschap niet per ongeluk aangaat. Het gereedschap is ook voorzien van een ergonomische handgreep met rubberen inzet, waardoor het comfortabel is om mee te werken en je grip op het gereedschap verbetert. Met de Makita 18 V combihamer DHR202ZJ in Mbox Losse Body kan je veel verschillende klussen makkelijk aan.

  1. Gereedschappen
  2. boorhamer
Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over boorhamers

De boorhamer heeft doorgaans een slagkracht variërend van 2 tot 10 joule, afhankelijk van het model, en biedt krachtige prestaties voor het boren in beton, steen en metselwerk.

De boorhamer heeft een krachtige slagkracht en boorcapaciteit, met een geïntegreerd trillingsdempingssysteem voor comfortabel werken.

De boorhamer is geschikt voor diverse toepassingen zoals boren in beton en steen, met extra functies zoals een hamerstop voor veelzijdigheid.

De boorhamer heeft niet alleen een hamerfunctie voor het boren in metselwerk, maar ook variabele snelheidsinstellingen, waardoor gebruikers de snelheid kunnen aanpassen aan het materiaal voor optimale prestaties.

Zo vinden wij de beste boorhamer

Om een objectieve vergelijking van de beste boorhamers te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een boorhamer aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

  • Effectiviteit
  • Functionaliteit
  • Uiterlijk
  • Levensduur
  • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een boorhamer een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast boorhamers uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een boorhamer vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste boorhamers beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 boorhamers van 2024

We hopen dat je tussen de boorhamers in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest boorhamers meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een boorhamer aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een boorhamer die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Conclusie over de beste boorhamer kopen

Onze conclusie is dat je bij ons de best geteste boorhamer uit iedere prijscategorie kunt vinden. We willen je dan ook van harte aanraden om de boorhamer uit deze lijst te kiezen. Hoewel we ons met zorg hebben ingespannen om een zo goed mogelijke selectie van boorhamers te maken, besef je dat je eigen mening over boorhamers natuurlijk het belangrijkst is. Wees daarom niet bang om je eigen selectie te maken en anderen je mening te geven. Als je een suggestie hebt om onze lijst te verbeteren of als je het niet eens bent met onze selectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor suggesties en commentaar, omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen de beste boorhamers uit de lijst moeten staan. We zijn ervan overtuigd dat je met onze top 10 een zeer goede keuze kunt maken voor jouw boorhamer.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 boorhamers met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen boorhamers. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een boorhamer aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: