1. schroefboormachine
 2. Bosch UniversalImpact 18.

Bosch UniversalImpact 18.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch UniversalImpact 18. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch UniversalImpact 18.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch UniversalImpact 18.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

1

Accu/batterijcapaciteit

1,5 Ah

Gewicht

1 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch UniversalImpact 18.

De Bosch UniversalImpact 18 klopboormachine is een krachtig en compact gereedschap dat ideaal is voor klussen in en om het huis. Met slechts 1 kilogram weegt hij niet zwaar en is makkelijk in gebruik. Je boort in hout tot wel 30 millimeter gaten en met de klopfunctie in baksteen en tegels. De 2 versnellingen zorgen ervoor dat je gemakkelijk schakelt tussen boren en schroeven. Bovendien kun je de meegeleverde accu ook gebruiken op ander gereedschap dat onderdeel is van het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform. Zo ben je verzekerd van een goed resultaat, ongeacht welke klus je aan het doen bent. De Bosch UniversalImpact 18 is een betrouwbare klopboormachine met een krachtig vermogen, waarmee je gemakkelijk de meest voorkomende klussen uitvoert.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts één kilogram houd je langdurig klussen goed vol

  .

  ->Met een gewicht van slechts één kilogram kun je langdurig aan het klussen blijven

  .

  Dankzij de klopfunctie gebruik je de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen

  .

  -> Dankzij de klopfunctie kun je ook licht boorwerk in tegels en steen uitvoeren met de machine. De klopboormachine werkt op het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch POWER FOR ALL 18V gereedschap

  .

  -> De klopboormachine werkt op het Bosch POWER FOR ALL 18 V-accuplatform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch POWER FOR ALL 18 V-gereedschap.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalImpact 18.

Bosch UniversalImpact 18. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch UniversalImpact 18. is een Klopboormachine.

Bosch UniversalImpact 18. werkt op Accu / batterij.

Bosch UniversalImpact 18. weegt 1 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch UniversalImpact 18. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.