Top 10 handcirkelzagen 2023

Moet je door materialen als metaal, plastic en hout snijden?

Een handcirkelzaag is het perfecte gereedschap voor deze klus. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan een verscheidenheid aan materialen aan. Bovendien is hij draagbaar, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Met een handcirkelzaag kun je gemakkelijk rechte of gebogen sneden maken in allerlei materialen. Je kunt je projecten snel en gemakkelijk afmaken - zonder dat je naar een ijzerhandel hoeft.

Vergelijking beste handcirkelzagen van 2023

Wil je een handcirkelzaag kopen maar weet je niet goed wat de beste handcirkelzaag is hoe je deze kan vinden? Geen zorgen, wij hebben alle handcirkelzagen uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 handcirkelzagen opgesteld. Alle tien zijn goed, maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welk(e) handcirkelzaag als best getest uit de bus kwam? Scroll snel verder om erachter te komen welke handcirkelzaag volgens ons de beste is van 2023.

1. Profeco cirkelzaag 1300W

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de Profeco cirkelzaag 1300W :

Op zoek naar een krachtige en gebruiksvriendelijke cirkelzaag? Zoek niet verder dan de Profeco Cirkelzaag 1300W. Deze zaag is perfect om hout en MDF op de gewenste maat te zagen, dankzij de krachtige motor en het compacte ontwerp. Bovendien zorgt de gele parallelgeleider ervoor dat je elke keer schone en precieze zaagsneden maakt.

2. Hyundai mini cirkelzaag 600W - Handcirkelzaag Ø85mm - Afkortzaag - Invalzaag - Met Geleiderail - Incl. 3x zaagblad

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de Hyundai mini cirkelzaag 600W - Handcirkelzaag Ø85mm - Afkortzaag - Invalzaag - Met Geleiderail - Incl. 3x zaagblad:

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en nauwkeurige handcirkelzaag, dan is deze Hyundai mini cirkelzaag de perfecte keuze voor jou. Met zijn 600W motor is hij krachtig genoeg om zelfs de moeilijkste zaagsneden aan te pakken, terwijl de meegeleverde stofafzuigadapter betekent dat je kunt werken zonder je zorgen te maken over het maken van rommel. Het compacte formaat van deze zaag maakt hem gemakkelijk te hanteren en te bedienen met één hand, zodat je elk project aankunt, groot of klein. Bovendien kun je met het meegeleverde zaagblad zelfs de moeilijkste materialen zoals aluminium, laminaat, kunststof en tegels aanpakken.

3. Maki Hand Cirkelzaag

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de Maki Hand Cirkelzaag :

De Maki Handcirkelzaag N5900B is het perfecte product voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig te gebruiken en hoogwaardige zaag. Met zijn meegeleverde standaardfuncties is deze zaag perfect voor een breed scala aan toepassingen. De cirkelzaag heeft een krachtige 1150W motor die zelfs de meest uitdagende projecten aankan. Met zijn lasersnijgeleider ben je elke keer verzekerd van precieze en nauwkeurige sneden. De veiligheidsschakelaar voorkomt per ongeluk starten, en de meegeleverde bladbescherming beschermt je tegen rondvliegend puin. De Maki Handcirkelzaag N5900B bevat ook een adapter voor stofafzuiging om je werkplek schoon en netjes te houden. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en duurzame constructie is de Maki Handcirkelzaag N5900B de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een topkwaliteit zaag.

4. PARKSIDE Accu-handcirkelzaag 12V zonder accu

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de PARKSIDE Accu-handcirkelzaag 12V zonder accu :

De PARKSIDE Accu handzaag 12V is een veelzijdig en krachtig gereedschap dat gemakkelijk werk maakt van zelfs de meest uitdagende projecten. Deze zaag is uitgerust met een snelle motor die snelheden bereikt tot 1400 tpm, waardoor hij ideaal is voor allerlei toepassingen. Hij heeft ook een unieke zaaghoek van 0 graden, waardoor hij perfect is voor precieze en nauwkeurige zaagsneden. Daarnaast is deze zaag ook voorzien van een comfortabele en ergonomische handgreep die optimaal comfort en controle biedt tijdens het gebruik.

5. Hyundai cirkelzaag 1200W - Ø185mm

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de Hyundai cirkelzaag 1200W - Ø185mm :

Ben je op zoek naar een krachtige en nauwkeurige cirkelzaag? Dan is de Hyundai cirkelzaag 1200W - Ø185mm - Handzaag elektrisch - Met Laser en Par de perfecte keuze voor jou! Deze handige machine is perfect voor gebruik thuis of in de werkplaats, en kan met gemak hout en plaatwerk aan. De1200 watt motor zorgt voor ruim voldoende vermogen, terwijl de laserfunctie elke keer voor perfect rechte sneden zorgt. De maximale diameter van het zaagblad (inbegrepen) is 185mm met een boring van 20mm, en de zaagdiepte en -hoek zijn traploos instelbaar. Het wisselen van het zaagblad gaat snel en eenvoudig met de meegeleverde sleutel.

6. EINHELL Mini Handcirkelzaag

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de EINHELL Mini Handcirkelzaag :

De Einhell TC-CS 860/1 KIT mini cirkelzaag is een krachtige en handige machine die perfect is voor allerlei taken. De krachtige motor maakt het gemakkelijk om door verschillende materialen te zagen, terwijl de verstelbare zaaghoek voor meer flexibiliteit zorgt. De softgrip handgreep zorgt voor een veilig gebruik van de machine en de stofafzuiging houdt je werkruimte schoon. Met zijn krachtige 450 watt motor kan deze mini cirkelzaag gemakkelijk laminaat, hout, keramiek en andere materialen aan.

7. Mini-handcirkelzaag 705W met 28,5mm snijdiepte en laserlijn

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de Mini-handcirkelzaag 705W met 28,5mm snijdiepte en laserlijn:

Op zoek naar een geweldige minizaag die uiteenlopende materialen aankan? Zoek niet verder dan de mini cirkelzaag met 705W vermogen en 4500 toeren per minuut. Dit krachtige en praktische gereedschap is perfect voor iedereen die verschillende projecten wil aanpakken, van houtbewerking tot metaalbewerking. De zaagdiepte van 28,5 mm is perfect voor de meeste toepassingen, en de bijbehorende schaalverdeling maakt het gemakkelijk om voor elke klus de perfecte diepte in te stellen. Het laserlijnprojectiesysteem zorgt telkens weer voor precieze en nauwkeurige sneden. Dus of je nu een professionele timmerman bent of een doe-het-zelver, deze mini cirkelzaag is het perfecte gereedschap voor jouw behoeften.

8. Parkside Accu Handcirkelzaag 20V

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de Parkside Accu Handcirkelzaag 20V :

Op zoek naar een krachtige en gebruiksvriendelijke handzaag? Zoek niet verder dan de Parkside Accu Handcirkelzaag. Deze zaag is perfect voor allerlei toepassingen, van het zagen van hout tot metaal. Het Ø zaagblad is 150 mm, waardoor het perfect is voor gedetailleerd werk. De maximale snijdiepte van hout is 0, waardoor hij perfect is voor precieze zaagsneden. De 20V accu maakt deze zaag snoerloos en mobiel, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Met zijn compacte ontwerp is deze zaag perfect voor manoeuvreren in krappe ruimtes. DeAccu handcirkelzaag is het perfecte gereedschap voor uiteenlopende projecten.

9. WORX Accu handcirkelzaag

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de WORX Accu handcirkelzaag :

Moet je snel en precies zagen? De WORX Accu handcirkelzaag WX529.9 20V is precies wat je nodig hebt! Dit krachtige kleine gereedschap kan met gemak hout, metaal en kunststof aan, en kan zelfs hoeksneden maken tot 50° verstek. Met een maximale zaagdiepte van 30 mm bij 45° en 45 mm bij 90° kun je elk project met gemak aan. Snel en eenvoudig wisselen van zaagblad is een fluitje van een cent dankzij de spilvergrendeling, en de stofafzuigaansluiting houdt je werkgebied schoon.

10. TROTEC Accu mini handcirkelzaag

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende handcirkelzaag review gekomen voor de TROTEC Accu mini handcirkelzaag:

De Accu mini handcirkelzaag PCSS 05-20V is het perfecte gereedschap om snel, gemakkelijk en nauwkeurig te zagen in hout, kunststof en metaal. Deze compacte en lichte zaag is perfect voor gebruik in krappe ruimtes en kan zelfs met één hand worden gebruikt voor ultieme manoeuvreerbaarheid. De Accu mini wordt geleverd met een krachtige Flexpower-20-V lithium-ion accu (2,0 Ah) die ruim voldoende vermogen levert voor zelfs de zwaarste zaagklussen. Of je nu hout zaagt voor een huisproject of metalen buizen zaagt voor een loodgietersklus, de Accu mini maakt snel werk van elk materiaal. Met zijn snelheid van 3.150 min-1 en zijn precisieblad is de Accu mini perfect voor elke doe-het-zelver of professional die een veelzijdige en betrouwbare handzaag nodig heeft.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over handcirkelzagen

Heb je in onze top 10 een handcirkelzaag gevonden die bij jou past? Dan hebben we direct ook een webshop voor je waar je het product tegen de beste prijs kan kopen.

Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we producten aanbevelen. We werken alleen met partners waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Om alle handcirkelzagen objectief te kunnen beoordelen en met elkaar te kunnen vergelijken, letten we in elk geval op de volgende eigenschappen van een handcirkelzaag:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

Ja, onze handcirkelzagen reviews zijn onafhankelijk. Wij vergelijken de producten eerlijk met elkaar en zullen nooit een product beter beoordelen tegen betaling of omdat een fabrikant dit vraagt.

Op basis van onze test zijn wij tot de volgende top 3 handcirkelzagen gekomen voor 2023:

 1. Profeco cirkelzaag 1300W
 2. Hyundai mini cirkelzaag 600W - Handcirkelzaag Ø85mm - Afkortzaag - Invalzaag - Met Geleiderail - Incl. 3x zaagblad
 3. Maki Hand Cirkelzaag

 

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf een andere handcirkelzaag uit de lijst beter vindt. Vergelijk daarom ook zelf de producten goed.

Nee, de producten die we vermelden verkopen we niet zelf. Wil je een handcirkelzaag uit de lijst kopen, dan hebben je wel alvast geholpen door een webshop te vinden waar je dit product tegen de laagste prijs kan kopen. Dit zijn betrouwbare partners van ons die wel handcirkelzagen verkopen.

Zo vinden wij de beste handcirkelzaag

Om een objectieve vergelijking van de beste handcirkelzagen te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een handcirkelzaag aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een handcirkelzaag een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast handcirkelzagen uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een handcirkelzaag vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste handcirkelzagen beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 handcirkelzagen

We hopen dat je tussen de handcirkelzagen in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest handcirkelzagen meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een handcirkelzaag aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een handcirkelzaag die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Beste handcirkelzaag kopen

Als je op zoek bent naar de beste Handcirkelzaag op de markt, zoek dan niet verder. Onze top 10 lijst is samengesteld op basis van onderzoek en feedback van klanten. Dus of je nu een professionele aannemer bent of net begint met doe-het-zelven, we hebben je gedekt.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 handcirkelzagen met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen handcirkelzagen. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een handcirkelzaag aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: