1. schroefboormachine
  2. Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

4,11 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Met deze Bosch GSR 18V-21 krijg je een 35-delige bit- en borenset meegeleverd die speciaal voor hout is ontworpen. Deze set bevat verschillende bits en boren die geschikt zijn om gaten in hout te boren tot 35 millimeter. In metaal is dit maximaal 10 millimeter. De behuizing van de motor is volledig van metaal gemaakt, waardoor de machine duurzaam en geschikt is voor dagelijks gebruik. De Electronic Cell Protection beschermt de accu's tegen volledige ontlading, waardoor deze niet kapotgaat. Deze schroefboormachine wordt geleverd met twee 18 volt accu's van 2 ampère van het Bosch Professional 18V System accu platform. Hiermee kun je ook andere gereedschappen van hetzelfde accu platform gebruiken. Na gebruik berg je alles netjes op in de stapelbare L-Boxx opbergkoffer.

Pluspunten
  • Dankzij de 35-delige bit- en borenset kun je meteen beginnen met klussen. Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote gaten. Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18V System accu ook gebruiken voor ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). is geschikt voor een Professional.

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). is een Schroefboormachine.

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). werkt op Accu / batterij.

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). weegt 4,11 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.