Top 10 bouwlasers 2023

Bezorgd over het bouwproject waar je toezicht op houdt?

Bekijk onze top 10 lijst van de beste bouwlasers om je werk gemakkelijker te maken. We hebben een lijst van de beste producten op de markt onderzocht en samengesteld, zodat jij dat niet hoeft te doen. Lees snel verder om meer te weten te komen over hoe deze geweldige hulpmiddelen je kunnen helpen.

Laat je bouwproject soepeler verlopen met een top-of-the-line bouwlaser. Met een van deze gereedschappen kun je gemakkelijk dingen uitlijnen en ervoor zorgen dat alles waterpas staat - geen giswerk meer! Lees onze uitgebreide koopgids voor meer informatie.

Vergelijking beste bouwlasers van 2023

Wil je een bouwlaser kopen maar weet je niet goed wat de beste bouwlaser is hoe je deze kan vinden? Geen zorgen, wij hebben alle bouwlasers uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 bouwlasers opgesteld. Alle tien zijn goed, maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welk(e) bouwlaser als best getest uit de bus kwam? Scroll snel verder om erachter te komen welke bouwlaser volgens ons de beste is van 2023.

1. Parkside®

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Parkside® :

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en nauwkeurige manier om foto's op te hangen, je badkamer te betegelen of kasten te installeren, dan heb je de Parkside® kruislijnlaser nodig. Dit handige kleine gereedschap projecteert een perfect vlakke lijn op elk oppervlak, zodat je de klus in één keer goed kunt klaren. Bovendien is hij klein en licht, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. De Parkside® kruislijnlaser is een onmisbaar gereedschap voor elk huisverbeteringsproject. Hij is snel en gemakkelijk te gebruiken, en helpt je de klus goed te klaren.

2. Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser - 4 tot 16 Lijnen – 360° Graden roterende laser – Inclusief Statief en Draagtas

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser - 4 tot 16 Lijnen – 360° Graden roterende laser – Inclusief Statief en Draagtas:

Introductie van de Premic zelfnivellerende kruislijnlaser 4D bouwlaser. Deze laser is perfect voor wie snel en gemakkelijk ruimtes wil nivelleren en meten. De Premic kruislijnlaser roterende 4D lijnlaser is ideaal voor waterpasmetingen met zijn nauwkeurige groene straal.

3. Parkside® Laserwaterpas

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Parkside® Laserwaterpas :

Zoek je een gemakkelijke en nauwkeurige manier om ervoor te zorgen dat je scheidingswanden, tegels, schilderijen of elk ander huisverbeteringsproject waterpas en loodrecht zijn? Zoek niet verder dan de Parkside Kruislijnlaser. Deze bouwlaser is perfect voor elke doe-het-zelver of professionele aannemer. Stel gewoon het meegeleverde ministatief op, zet de laser aan en je kunt aan de slag. De heldere rode laserlijnen zijn gemakkelijk te zien, zelfs op klaarlichte dag, en maken het eenvoudig om een precieze meting te doen. Dus of je nu werkt aan een kleine reparatieklus of een groot renovatieproject, de Parkside Cross Line Laser is een essentieel hulpmiddel om de klus goed te klaren.

4. FASGet Lijnlasers

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de FASGet Lijnlasers:

Verspil geen tijd meer aan het zelf waterpas stellen - met de Premic kruislijnlaser kun je dat snel, gemakkelijk en nauwkeurig doen. Deze zelfnivellerende bouwlaser is perfect voor een groot aantal toepassingen, van algemene niveaumeting tot specifieke bouwklussen. De groene straal is gemakkelijk te zien en levert telkens nauwkeurige resultaten.

5. Uacah® zelfnivellerend kruislijnlaser

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Uacah® zelfnivellerend kruislijnlaser :

De Uacah zelfnivellerende kruislijnlaser is het perfecte gereedschap voor elke klusser of bouwvakker. Met zijn 16 lasers en 4D-functie levert hij uiterst nauwkeurige metingen, met een minimale afwijking van slechts 1 millimeter. Hij heeft een bereik van 50 meter binnenshuis en 30 meter buitenshuis, waardoor hij perfect is voor grote ruimtes. De laser is ook zeer gebruiksvriendelijk, met een zelfnivelleringsfunctie waardoor hij zelfs voor beginners gemakkelijk te gebruiken is.

6. Zelfnivellerende Kruislijnlaser

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Zelfnivellerende Kruislijnlaser :

Ben je op zoek naar een stylingtool waarmee je thuis salonwaardige resultaten kunt bereiken? Zoek dan niet verder dan de BaByliss Smoothing Heated Brush Style Brush. Deze unieke stylingtool heeft drie verschillende temperatuurstanden, zodat je het perfecte warmteniveau voor jouw haartype kunt vinden. En met zijn borstelharen met keramische coating glijdt de borstel soepel door het haar om pluizen te helpen verminderen en glans toe te voegen. Bovendien maakt het ergonomische ontwerp het gemakkelijk om zelfs de moeilijkst bereikbare plekken te stylen.

7. Benson Zelfnivellerend Bouwlaser

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Benson Zelfnivellerend Bouwlaser :

Op zoek naar een nauwkeurige en betrouwbare bouwlaser? Zoek niet verder dan de Benson Zelfnivellerende Bouwlaser. Deze kruislijnlaser is perfect voor het verrichten van metingen in een ruimte en heeft een zelfnivelleringsfunctie om de nauwkeurigheid te garanderen. Als de laser verkeerd is gepositioneerd, geeft hij een knippersignaal, zodat de waterpas altijd op de juiste manier op de muur te zien is. Deze bouwlaser wordt ook geleverd met een statief voor eenvoudig opstellen en een draagtas voor draagbaarheid. Krijg je bouwprojecten goed voor elkaar met de Benson Zelfnivellerende Bouwlaser.

8. Bouwlaser Hilda

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Bouwlaser Hilda:

Zoek je een snelle en gemakkelijke manier om die uitlijnprojecten voor elkaar te krijgen? Zoek niet verder dan de Hilda Green kruislijnlaser. Deze jongen projecteert zowel een horizontale als verticale laserlijn, waardoor het uitlijnen van schilderijen, gordijnrails, keukenmeubels en meer een fluitje van een cent wordt. Bovendien is hij met zijn nieuwe rode laser beter zichtbaar dan ooit tevoren. Dus waarom wachten? Haal vandaag nog een Hilda Green kruislijnlaser in huis en maak je leven een stuk gemakkelijker.

9. Deko zelfnivellerende kruislijnlaser met 12 lijnen

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Deko zelfnivellerende kruislijnlaser met 12 lijnen :

De Deko zelfnivellerende kruislijnlaser is het perfecte gereedschap voor elk bouwproject, groot of klein. Met 12 lijnen die zowel verticaal als horizontaal kunnen werken, is het eenvoudig om alles in lijn te houden. De laserlijn is 360 graden duidelijk zichtbaar, zodat je gemakkelijk optimaal kunt blijven werken. Het meegeleverde statief, de magnetische muurbeugel en de draagtas maken het gemakkelijk om de Deko zelfnivellerende kruislijnlaser overal mee naartoe te nemen.

10. Nivellerende Kruislijnlaser

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende bouwlaser review gekomen voor de Nivellerende Kruislijnlaser :

Zoek je een gemakkelijke en efficiënte manier om te nivelleren? Zoek dan niet verder dan de Waterpas Kruislijnlaser! Deze laser is perfect voor bouw- en verbouwprojecten, omdat hij snel en nauwkeurig oppervlakken waterpas stelt. Hij beschikt over een 4D bouwlaser die twee lijnen in een rechte hoek projecteert, waardoor hij perfect is voor het waterpas stellen van 90 graden. Bovendien levert de 16 Li-ion batterij langdurige stroom, zodat je zonder onderbreking kunt werken.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over bouwlasers

Heb je in onze top 10 een bouwlaser gevonden die bij jou past? Dan hebben we direct ook een webshop voor je waar je het product tegen de beste prijs kan kopen.

Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we producten aanbevelen. We werken alleen met partners waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Om alle bouwlasers objectief te kunnen beoordelen en met elkaar te kunnen vergelijken, letten we in elk geval op de volgende eigenschappen van een bouwlaser:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

Ja, onze bouwlasers reviews zijn onafhankelijk. Wij vergelijken de producten eerlijk met elkaar en zullen nooit een product beter beoordelen tegen betaling of omdat een fabrikant dit vraagt.

Op basis van onze test zijn wij tot de volgende top 3 bouwlasers gekomen voor 2023:

 1. Parkside®
 2. Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser - 4 tot 16 Lijnen – 360° Graden roterende laser – Inclusief Statief en Draagtas
 3. Parkside® Laserwaterpas

 

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf een andere bouwlaser uit de lijst beter vindt. Vergelijk daarom ook zelf de producten goed.

Nee, de producten die we vermelden verkopen we niet zelf. Wil je een bouwlaser uit de lijst kopen, dan hebben je wel alvast geholpen door een webshop te vinden waar je dit product tegen de laagste prijs kan kopen. Dit zijn betrouwbare partners van ons die wel bouwlasers verkopen.

Zo vinden wij de beste bouwlaser

Om een objectieve vergelijking van de beste bouwlasers te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een bouwlaser aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een bouwlaser een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast bouwlasers uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een bouwlaser vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste bouwlasers beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 bouwlasers

We hopen dat je tussen de bouwlasers in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest bouwlasers meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een bouwlaser aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een bouwlaser die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Beste bouwlaser kopen

Dus daar heb je het, onze top 10 Bouwlasers. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen je beslissing wat gemakkelijker te maken en dat je de beste Bouwlaser voor jouw behoeften kunt vinden.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 bouwlasers met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen bouwlasers. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een bouwlaser aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: