1. schroefboormachine
 2. Makita DHP487Z (zonder accu).

Makita DHP487Z (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DHP487Z (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DHP487Z (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DHP487Z (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,3 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DHP487Z (zonder accu).

De Makita DHP487Z (zonder accu) is een veelzijdige boormachine die je in verschillende situaties kunt gebruiken. Het lichte gewicht, slechts 1,3 kilogram zonder accu, maakt het mogelijk om de machine zelfs in lastige posities te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk boorgaten maken bij het installeren van keukens. De boormachine heeft een maximale boordiepte van 36 millimeter in hout, waardoor je ook grote boorgaten mee kunt maken. Ook als je in een donkere omgeving aan het werk bent, zie je precies wat je doet met de geïntegreerde ledverlichting. Het Makita LXT 18V accuplatform zorgt ervoor dat je met de Makita DHP487Z ook de accu van je andere LXT 18V machines kunt gebruiken. Zo kun je een accu laden terwijl je met een andere machine aan het werk bent. De machine heeft een hoge koppelsnelheid en een hoge motorvermogen waardoor je de klus in korte tijd kunt afmaken. Met de Makita DHP487Z (zonder accu) ga je comfortabel en snel aan de slag.

Pluspunten
 • Met een boorkapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram (zonder accu) is langdurig klussen goed vol te houden

  .

  De machine is onderdeel van het Makita LXT 18V-accuplatform, waardoor je één accu hebt voor al je Makita LXT 18V-elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHP487Z (zonder accu).

Makita DHP487Z (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DHP487Z (zonder accu). is een Klopboormachine.

Makita DHP487Z (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Makita DHP487Z (zonder accu). weegt 1,3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DHP487Z (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.