1. schroefboormachine
 2. DeWalt DCD791P2-QW.

DeWalt DCD791P2-QW.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCD791P2-QW. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCD791P2-QW.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCD791P2-QW.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

5 Ah

Gewicht

1,7 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCD791P2-QW.

De DeWalt DCD791P2-QW is een krachtige accuboormachine die ideaal is voor dagelijks gebruik. Hij is uitgerust met koolborstelloze technologie en een 18 volt 5,0Ah accu waardoor je urenlang doorwerkt. Er wordt ook nog een extra accu meegeleverd. Deze boor biedt een maximale koppel van 70 Nm en kan gaten boren tot 40 millimeter in hout en 13 millimeter in metaal. Ook is hij voorzien van een ergonomisch design dat het gebruik comfortabel maakt. De machine is zowel licht als compact en kan daardoor gemakkelijk langere tijd worden gebruikt. De DeWalt DCD791P2-QW is de ideale partner voor klussers die kwaliteit en kracht zoeken. Met zijn koolborstelloze technologie en maximale koppel van 70 Nm zorgt deze accuboormachine voor degelijke resultaten bij zwaardere boor- en schroefklussen. Daarnaast is hij ook licht en compact waardoor hij gemakkelijk langere tijd gebruikt kan worden. Hij is een perfecte keuze voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare machine.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout is het geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang doorwerken op 1 lading

  .

  Je kunt de meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk dat compatibel is met dit accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD791P2-QW.

DeWalt DCD791P2-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD791P2-QW. is een Schroefboormachine.

DeWalt DCD791P2-QW. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCD791P2-QW. weegt 1,7 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCD791P2-QW. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.