1. schroefboormachine
  2. Makita DDF486ZJ (zonder accu).

Makita DDF486ZJ (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DDF486ZJ (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DDF486ZJ (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DDF486ZJ (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

0

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

2,6 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DDF486ZJ (zonder accu).

De Makita DDF486ZJ (zonder accu) is de perfecte machine voor zware, intensieve klussen. Met een maximale koppel van 130 Nm heb je een krachtige machine tot je beschikking. Ook het toerental blijft bij zware belasting gelijk, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je klus snel en efficiënt wordt afgerond. De koolborstelloze motor is energiezuinig en zorgt voor een lagere warmte ontwikkeling, waardoor je langer van de machine kunt genieten. Met de dubbele led verlichting zie je ook in donkere ruimtes precies wat je aan het doen bent. Mocht de DDF486ZJ oververhit dreigen te raken, dan schakelt hij automatisch uit om te voorkomen dat hij stuk gaat. De machine is tevens compatibel met Makita LXT 18V accu's. Heb je al zo'n accu in huis? Dan kun je deze ook gebruiken voor deze schroefboormachine. Kortom, de Makita DDF486ZJ (zonder accu) is een perfecte keuze voor intensieve klussen.

Pluspunten
  • Met een boorkapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout, is hij geschikt om grote boorgaten te maken

    .

    Dankzij de handige koffer kun je de boormachine altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen boormachines meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DDF486ZJ (zonder accu).

Makita DDF486ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

Makita DDF486ZJ (zonder accu). is een Schroefboormachine.

Makita DDF486ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Makita DDF486ZJ (zonder accu). weegt 2,6 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DDF486ZJ (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.