Makita TD110DSAJ.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Slagschroevendraaier zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita TD110DSAJ. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Slagschroevendraaier, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita TD110DSAJ.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita TD110DSAJ.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

2 Ah

Gewicht

1 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita TD110DSAJ.

De Makita TD110DSAJ slagschroevendraaier is een krachtige en compacte machine. Met een gewicht van slechts 1 kilogram is deze machine eenvoudig mee te nemen en hij zal je niet belemmeren bij het uitvoeren van je klus. Dankzij de koppel van 110 Nm is de machine geschikt voor schroeven in oppervlakken, hout en metaal (kleine diameter). Bovendien is hij uitgerust met een elektrische motorrem waardoor je met een hoge mate van controle kunt werken. Daarnaast is er ook een LED verlichting geïntegreerd in de slagschroevendraaier, waardoor je zelfs op de donkerste plekken je klus kunt uitvoeren. Kortom, de Makita TD110DSAJ is de ideale slagschroevendraaier voor al je klussen!

Pluspunten
  • Met een maximumkoppel van 110 Nm is er geen schroefklus te zwaar. Voorzien van 2 accu's zodat je gewoon doorwerkt wanneer er een leeg is. Dankzij de voeding via accu ben je volledig draadloos aan het werk.

Minpunten
  • Niet geschikt voor zware boortaken.

Veelgestelde vragen over Makita TD110DSAJ.

Makita TD110DSAJ. is geschikt voor een Professional.

Makita TD110DSAJ. is een Slagschroevendraaier.

Makita TD110DSAJ. werkt op Accu / batterij.

Makita TD110DSAJ. weegt 1 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita TD110DSAJ. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.