1. schroefboormachine
  2. Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Uneo Maxx (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Uneo Maxx (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,4 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

De Bosch Uneo Maxx (zonder accu) is een geweldige set voor al je schroef- en boorklussen. Met de 18 volt accuboorhamer heb je direct toegang tot de snelspanboorhouder, waar je handige bits en houtboren in een handomdraai op bevestigt. Heb je eenmaal de hamerfunctie aangezet, dan is het maar een kwestie van tijd voordat je door beton boort met een slagkracht van 0,6 joule. De Uneo Maxx is bovendien licht van gewicht, waardoor je zonder al te veel moeite ook langere klussen aankan. Extra handig is dat de boorhamer is voorzien van een led-verlichting. Hij werkt op een Bosch POWER FOR ALL accu van 18 volt (niet meegeleverd), dus je kunt meteen aan de slag. Met de Bosch Uneo Maxx (zonder accu) heb je een complete set voor alle schroef- en boorklussen in en om het huis. Met een slagkracht van 0,6 joule boor je gemakkelijk door beton. Het lichte gewicht van slechts 1,4 kilogram maakt het mogelijk om langere klussen aan te pakken. Bovendien heeft de boorhamer een handige led-verlichting, zodat je ook in donkere omgevingen goed zicht.

Pluspunten
  • Met een gewicht van slechts 1,4 kilogram kun je een paar uur achter elkaar comfortabel doorwerken. Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plaatsen een goed zicht. De machine heeft het Bosch POWER FOR ALL-accuplatform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch-elektrisch gereedschap.

Minpunten
  • Met een boordiameter van maximaal 10 millimeter in beton, is het niet de krachtigste boormachine uit zijn categorie.

Veelgestelde vragen over Bosch Uneo Maxx (zonder accu).

Bosch Uneo Maxx (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Uneo Maxx (zonder accu). is een Boorhamer.

Bosch Uneo Maxx (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Bosch Uneo Maxx (zonder accu). weegt 1,4 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Uneo Maxx (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.