1. schroefboormachine
  2. Makita DDF485RFJ.

Makita DDF485RFJ.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DDF485RFJ. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DDF485RFJ.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DDF485RFJ.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

3 Ah

Gewicht

1,5 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DDF485RFJ.

De Makita DDF485RFJ is de perfecte oplossing voor alle klussen die je in en om het huis hebt. Deze krachtige 18 volt accuboormachine heeft een maximale toerental van 1900 toeren per minuut, waardoor je zelfs in hard hout kunt boren. Met de 2 meegeleverde 18 volt accu's heb je altijd een opgeladen accu achter de hand. Met de 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen kun je precies de juiste kracht aanpassen voor elke klus. En met de automatische asblokkering kun je snel wisselen tussen boren en bits. Met de Makita DDF485RFJ heb je altijd de juiste accuboormachine bij de hand voor al je doe-het-zelf projecten.

Pluspunten
  • Met een boorkapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Met de meegeleverde Makita LXT-accu's kun je ook ander elektrisch 18 volt-gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform gebruiken. De Mbox nummer 2 opbergkoffer is stevig te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te nemen.

Minpunten
  • Er worden geen boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DDF485RFJ.

Makita DDF485RFJ. is geschikt voor een Professional.

Makita DDF485RFJ. is een Schroefboormachine.

Makita DDF485RFJ. werkt op Accu / batterij.

Makita DDF485RFJ. weegt 1,5 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DDF485RFJ. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.