1. schroefboormachine
  2. DeWalt DCF680G2 + 2e accu.

DeWalt DCF680G2 + 2e accu.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefmachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCF680G2 + 2e accu. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefmachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCF680G2 + 2e accu.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCF680G2 + 2e accu.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

0,5 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCF680G2 + 2e accu.

De DeWalt DCF680G2 + 2e accu is een praktische schroefmachine voor vele klustaken. Het pistoolvormige ontwerp zorgt ervoor dat je de schroefmachine eenvoudig in verschillende posities zet. Dit maakt het mogelijk om ook in de moeilijk bereikbare hoeken te schroeven. Met de ledverlichting heb je altijd goed zicht op je werkplek, zelfs als je in een donkere omgeving aan het werk bent. Je hebt de keuze uit 16 verschillende schroefinstellingen, zodat je ook met zeer kleine schroeven kunt werken. De DCF680G2 werkt op een 7,2 volt accu en je krijgt er 2 bij. Zo is de schroefmachine altijd klaar voor gebruik. Daarnaast krijg je ook een opbergkoffer meegeleverd, zodat je de machine en bijbehorende accessoires netjes opbergt.

Pluspunten
  • Je wisselt de bitjes met één hand dankzij het Drop&Load-systeem, compleet met 2 accu's zodat je gewoon doorklust wanneer er 1 leeg is, met geïntegreerde werklamp voor het klussen op de minder verlichte plekken. Je kunt de bitjes met één hand wisselen dankzij het Drop&Load-systeem, met 2 accu's zodat je door kunt gaan met werken zelfs wanneer 1 van de accu's leeg is, en met een geïntegreerde werklamp voor het klussen op donkere of minder verlichte plekken.

Minpunten
  • Alleen geschikt voor schroefwerk en dus niet geschikt voor boren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCF680G2 + 2e accu.

DeWalt DCF680G2 + 2e accu. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCF680G2 + 2e accu. is een Schroefmachine.

DeWalt DCF680G2 + 2e accu. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCF680G2 + 2e accu. weegt 0,5 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCF680G2 + 2e accu. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.