1. schroefboormachine
 2. Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu.

Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

1

Accu/batterijcapaciteit

1,5 Ah

Gewicht

1 kg

Type klusser

Af-en-toe klusser

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu.

Met de Bosch EasyDrill 1200 12V ben je voorbereid om zowel kleine als grote klussen aan te pakken. De batterijen zorgen ervoor dat je onderweg of thuis kunt werken zonder een stroomkabel. Deze krachtige accuboormachine heeft een maximaal koppel van 20 Nm, waardoor je niet alleen gaten kunt boren in hout tot 20 millimeter, maar ook in metaal tot 6 millimeter. Ook schroeven is eenvoudig met de twee mechanische versnellingen. De Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu is perfect voor werken in donkere ruimtes. De geïntegreerde werkverlichting schijnt je werk bij, waardoor je meer controle hebt en ongelukken worden voorkomen. Bovendien heeft de accuboormachine een ergonomisch ontwerp, dat een comfortabele grip biedt, zodat je de machine makkelijker vast kunt houden. Kortom, met deze krachtige en multifunctionele boormachine kun je alles aan!

Pluspunten
 • Je boren en schroeven met de boormachine in hout, gips, metselwerk en metaal. Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht op je schroef- en boorwerk. Met een gewicht van slechts 1 kilogram is het eenvoudig om langdurig te klussen.

Minpunten
 • Met een boordiameter van 20 millimeter in hout, gebruik je hem voor het maken van kleine boorgaten.Voor zware schroefklussen is hij met een maximale koppel van 20 Nm minder geschikt

  .

  Met een boren diameter van 20 millimeter in hout, gebruik je hem voor het maken van kleine boorgaten

  .

  Voor zware schroefklussen is hij met een maximale koppel van 20 Nm minder geschikt.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu.

Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu. is een Schroefboormachine.

Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu. werkt op Accu / batterij.

Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu. weegt 1 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch EasyDrill 1200 + 2e accu. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.