Top 10 leidingzoekers 2023

Op zoek naar een unieke Pijpenzoeker?

Onze redactie heeft een top 10 samengesteld van de beste Pijpzoekers op de markt. Niet alleen geven we meer informatie, maar we hebben ook de beste prijzen op internet opgezocht. Lees snel verder en kom meer te weten over dit unieke product.

Je kunt deze Pipe Finder gebruiken om met precisie gaten in muren te boren. Dit gereedschap is onmisbaar voor iedereen die huisverbeteringsprojecten met gemak wil afronden. Het maakt het vinden van leidingen veel eenvoudiger, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het maken van fouten.

Vergelijking beste leidingzoekers van 2023

Wil je een leidingzoeker kopen maar weet je niet goed wat de beste leidingzoeker is hoe je deze kan vinden? Geen zorgen, wij hebben alle leidingzoekers uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 leidingzoekers opgesteld. Alle tien zijn goed, maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welk(e) leidingzoeker als best getest uit de bus kwam? Scroll snel verder om erachter te komen welke leidingzoeker volgens ons de beste is van 2023.

1. Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm :

Als je een pijpdetector zoekt die gemakkelijk te gebruiken en uiterst nauwkeurig is, dan is de Lomvum de perfecte keuze voor jou. Met zijn digitale display en multifunctionele detectiemodus kan de Lomvum tot 120 mm diep scannen om je te helpen metalen buizen, bedrading en andere voorwerpen met uiterste precisie op te sporen. En omdat hij tijdens het opstarten automatisch kalibreert, kun je hem meteen uit de doos gebruiken.

2. MAKA 5 in 1 Digitale multidetector - Leidingzoeker - Koper Metaal Hout en Vocht meting

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de MAKA 5 in 1 Digitale multidetector - Leidingzoeker - Koper Metaal Hout en Vocht meting:

De MAKA 5 in 1 Multidetector is het perfecte gereedschap voor elke huisverbeteraar. Dit ene gereedschap kan de plaats innemen van meerdere gereedschappen, waardoor je zowel tijd als geld bespaart. De Multidetector kan met gemak leidingen, metaal, hout en vocht opsporen, zodat je tijdens het werken aan je huis mogelijke rampen kunt voorkomen. Met een dieptebereik tot 3 inch is de MAKA 5 in 1 Multidetector perfect voor elke klus, groot of klein. Bespaar tijd, geld en ruimte in je gereedschapskist met de MAKA 5 in 1 Multidetector.

3. 5 in 1 Leidingdetector

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de 5 in 1 Leidingdetector:

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige looddetector, zoek dan niet verder dan de Lomvum 5 in 1 looddetector. Deze veelzijdige detector kan worden gebruikt om houten en metalen voorwerpen, elektrische draden en kabels op te sporen die achter muren verborgen zijn. Hij is perfect voor zowel kleine projecten als grootschalige renovaties en sloopprojecten. De Lomvum looddetector wordt geleverd met een geluidsalarm en LCD-display, zodat je zelfs in slecht verlichte of donkere ruimtes veilig kunt boren. Hij is gemakkelijk te gebruiken en kalibreert automatisch, zodat je meteen aan de slag kunt.

4. Bosch Truvo Leidingzoeker

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de Bosch Truvo Leidingzoeker :

Zoek je een gemakkelijke en snelle manier om leidingen en metalen voorwerpen in je muren op te sporen? Zoek niet verder dan de Bosch Truvo Pipe Locator! Met zijn innovatieve LED-lichtsysteem maakt deze pijpdetector het gemakkelijk om muren en plafonds te scannen op potentiële gevaren, zodat je veilig en vol vertrouwen kunt boren. Het driekleurige LED-systeem geeft gebieden aan waar niet geboord mag worden, terwijl waarschuwingssignalen je wijzen op mogelijk gevaar, waardoor dit een ideaal hulpmiddel is voor iedereen die mogelijke ongelukken wil voorkomen. Het bedieningsconcept met één knop maakt het apparaat gemakkelijk te hanteren, zelfs voor beginners, terwijl het compacte ontwerp ervoor zorgt dat het gemakkelijk kan worden opgeborgen als het niet wordt gebruikt.

5. Dekko Tools Digitale Leidingzoeker

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de Dekko Tools Digitale Leidingzoeker :

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige pijpdetector, zoek dan niet verder dan de Dekko Tools Digitale Pijpzoeker. Zoals de naam al aangeeft, kan dit handige kleine gereedschap pijpen opsporen van verschillende materialen, waaronder hout, metaal en kunststof. Het kan ook de diepte van de pijpen meten, tot 60 mm. Dit is een onmisbaar gereedschap voor elke professionele klusser of doe-het-zelver. Met zijn vele functies en voordelen is de Dekko Tools Digitale Pijpenzoeker een essentieel gereedschap voor iedereen die met pijpen moet werken. Eerst en vooral is de Dekko Tools Digitale Pijpzoeker uiterst nauwkeurig. Dit is te danken aan zijn nieuwste technologie die ervoor zorgt dat de metingen nauwkeurig zijn. Of je nu probeert te voorkomen dat je een waterleiding of elektriciteitskabel raakt, of gewoon de diepte van de leidingen wilt weten, deze detector geeft je snel en veilig de informatie die je nodig hebt. Bovendien is hij heel gemakkelijk te gebruiken. Gewoon tegen de muur houden en op de knop drukken! Binnen enkele seconden heb je je antwoord. Een andere geweldige eigenschap van de Dekko Tools Digitale Pijpzoeker is dat hij zeer duurzaam is. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen regelmatige slijtage. Of je hem nu thuis of op een bouwplaats gebruikt, je kunt erop rekenen dat hij nog vele jaren meegaat. En mocht er toch iets misgaan, dan is er twee jaar garantie. Dus als je een nauwkeurige en betrouwbare pijpdetector nodig hebt, bekijk dan zeker de Dekko Tools Digitale Pijpzoeker. Het is een van de beste gereedschappen op de markt en zal je leven veel gemakkelijker maken bij het werken met buizen.

6. Bosch Professional GMS120

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de Bosch Professional GMS120 :

Ben je op zoek naar een betrouwbare leidingzoeker? Zoek niet verder dan de Bosch Professional GMS120. Deze topdetector is perfect voor gebruik op muren waarvan je de constructie niet kent of niet weet waar leidingen zich precies bevinden. Hij kan gemakkelijk zowel kunststof als metalen leidingen tot 12 cm diep opsporen en geeft je een duidelijk beeld van eventuele bestaande houten onderconstructies. Bovendien zorgt de Center Finder schaal ervoor dat je altijd de exacte positie weet van het gedetecteerde object.

7. VOLTCRAFT VC40 Stopcontacttester CAT II 300 V

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de VOLTCRAFT VC40 Stopcontacttester CAT II 300 V:

De VOLTCRAFT VC40 Socket Tester CAT II 300 V is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk instrument voor het testen van stopcontacten. Hij kan automatisch detecteren of de stroom-, nul- en aardedraden correct zijn aangesloten. De tester heeft ook een LED-display voor gemakkelijke afleesbaarheid. Door het compacte ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Deze stopcontacttester is een onmisbaar hulpmiddel voor elk huis of kantoor. Hij helpt je ervoor te zorgen dat je stopcontacten veilig en correct bedraad zijn. De tester is snel en gemakkelijk te gebruiken. Steek hem gewoon in het stopcontact en de tester doet de rest. Het LED-display laat zien of de stroom-, nul- en aardedraden correct zijn aangesloten. Dankzij het compacte ontwerp kun je de tester gemakkelijk meenemen in je zak of tas. De VOLTCRAFT VC40 Socket Tester CAT II 300 V is een onmisbaar instrument voor iedereen die zijn huis of kantoor veilig wil houden.

8. MAKA Digitale leidingzoeker

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de MAKA Digitale leidingzoeker:

De MAKA digitale leidingzoeker is het perfecte gereedschap voor iedereen die er zeker van wil zijn dat hij op de juiste plaats boort. Met een scandiepte tot 120 mm kan hij gemakkelijk metalen, koperen en houten voorwerpen tot 38 mm diep opsporen. Bovendien zorgt het hoorbare alarm ervoor dat je niet per ongeluk in iets boort wat niet de bedoeling is. Dus of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, de MAKA leidingzoeker is een onmisbaar gereedschap voor elk project.

9. PROFILE leidingzoeker 3-in-1

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de PROFILE leidingzoeker 3-in-1:

Zoek je een efficiënte en betrouwbare manier om pijpen, betonijzer, hout en elektrische leidingen onder het oppervlak van muren op te sporen? Zoek niet verder dan de PROFILE leidingzoeker 3-in-1! Dit geavanceerde apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie om snel en nauwkeurig verborgen voorwerpen te identificeren, zodat je moeiteloos kunt zoeken. Met zijn gebruiksvriendelijke interface is de PROFILE leidingzoeker perfect voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

10. Bosch Professional Wallscanner D-tect 120 Leidingzoeker

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende leidingzoeker review gekomen voor de Bosch Professional Wallscanner D-tect 120 Leidingzoeker:

Als je op zoek bent naar een nauwkeurige wandscanner die tot 120 mm kan detecteren, dan is de Bosch Professional Wandscanner D-tect 120 de perfecte keuze voor jou. Dit topproduct wordt standaard geleverd met een AA-adapter 1608M00C1B, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Met zijn speciale eigenschappen is de Wallscanner D-tect 120 perfect voor uiteenlopende projecten, groot of klein.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over leidingzoekers

Heb je in onze top 10 een leidingzoeker gevonden die bij jou past? Dan hebben we direct ook een webshop voor je waar je het product tegen de beste prijs kan kopen.

Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we producten aanbevelen. We werken alleen met partners waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Om alle leidingzoekers objectief te kunnen beoordelen en met elkaar te kunnen vergelijken, letten we in elk geval op de volgende eigenschappen van een leidingzoeker:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

Ja, onze leidingzoekers reviews zijn onafhankelijk. Wij vergelijken de producten eerlijk met elkaar en zullen nooit een product beter beoordelen tegen betaling of omdat een fabrikant dit vraagt.

Op basis van onze test zijn wij tot de volgende top 3 leidingzoekers gekomen voor 2023:

 1. Lomvum Leidingdetector Detecteert tot 120mm
 2. MAKA 5 in 1 Digitale multidetector - Leidingzoeker - Koper Metaal Hout en Vocht meting
 3. 5 in 1 Leidingdetector

 

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf een andere leidingzoeker uit de lijst beter vindt. Vergelijk daarom ook zelf de producten goed.

Nee, de producten die we vermelden verkopen we niet zelf. Wil je een leidingzoeker uit de lijst kopen, dan hebben je wel alvast geholpen door een webshop te vinden waar je dit product tegen de laagste prijs kan kopen. Dit zijn betrouwbare partners van ons die wel leidingzoekers verkopen.

Zo vinden wij de beste leidingzoeker

Om een objectieve vergelijking van de beste leidingzoekers te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een leidingzoeker aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een leidingzoeker een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast leidingzoekers uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een leidingzoeker vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste leidingzoekers beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 leidingzoekers

We hopen dat je tussen de leidingzoekers in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest leidingzoekers meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een leidingzoeker aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een leidingzoeker die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Beste leidingzoeker kopen

Dus daar heb je het - de top 10 Leidingzoekers op de markt van vandaag. We hopen dat dit artikel je keuze wat gemakkelijker heeft gemaakt en dat je verstopte gootsteen in een mum van tijd weer schoon is! Heb jij al eens een van deze pijpzoekers geprobeerd? Laat ons in de commentaren hieronder weten hoe ze voor jou hebben gewerkt.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 leidingzoekers met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen leidingzoekers. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een leidingzoeker aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: