1. schroefboormachine
 2. Makita DHP482ZJ (zonder accu).

Makita DHP482ZJ (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DHP482ZJ (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DHP482ZJ (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DHP482ZJ (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,8 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DHP482ZJ (zonder accu).

Met de Makita DHP482ZJ accuklopboormachine krijg je een waardevolle hulp bij je klussen. De machine heeft twee verschillende versnellingen, waarmee je de boor precies kunt afstellen voor het beste resultaat. Met een toerental van 1900 toeren per minuut en een koppel van 62 Nm heeft de DHP482ZJ meer dan genoeg kracht om intensieve klussen of renovatiewerkzaamheden aan te kunnen. Dankzij deze kracht kan je met de machine gaten maken tot 13 millimeter in steen of metaal en tot 38 millimeter in hout. Let wel, er wordt geen accu meegeleverd bij deze 18 volt klopboormachine. De Makita DHP482ZJ heeft een LXT accu platform en als je al een accu met hetzelfde platform en voltage hebt, hoef je geen nieuwe aan te schaffen. Daarnaast is het aanbod aan accessoires voor de machine uitgebreid. Van verschillende soorten boorkoppen tot aan verschillende bevestigingsmaterialen, je kunt je klus zonder problemen voltooien.

Pluspunten
 • Met een boorbereik van 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor de zwaardere boorklussen

  .

  Dankzij de klopfunctie kunnen er niet alleen gaten geboord worden in hout, gips, metselwerk en metaal, maar ook in tegels en baksteen

  .

  Met een koppel van 62 Nm is hij geschikt voor zware en intensieve schroefklussen.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHP482ZJ (zonder accu).

Makita DHP482ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DHP482ZJ (zonder accu). is een Klopboormachine.

Makita DHP482ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Makita DHP482ZJ (zonder accu). weegt 1,8 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DHP482ZJ (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.