1. schroefboormachine
  2. Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,7 kg

Type klusser

Af-en-toe klusser

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

De Bosch UniversalImpact 700 is de ideale klopboormachine voor als je een klus te klaren hebt die wat meer kracht vereist. Deze 700 watt machine heeft het vermogen om gaten te maken tot 30 millimeter groot in hout of tot 14 millimeter in gemetselde muren of stenen oppervlakken. Hij is compact en licht, waardoor hij ook langdurig werken mogelijk maakt. Daarnaast is hij ook ergonomisch ontworpen met een extra handgreep, zodat je optimale controle hebt. Met de bijgeleverde accessoireset heb je 39 verschillende boren, waarmee je elke klus kunt klaren. Met de dieptestop kun je ervoor zorgen dat je niet dieper boort dan nodig. Daarmee is de Bosch UniversalImpact 700 de perfecte klopboormachine voor zowel korte als lange klussen.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kunt u niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. U kunt gaten van maximaal 30 millimeter maken in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen binnen en buitenshuis. Met een gewicht van slechts 1,7 kilogram kunt u langdurig klussen doen.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor klussen op slecht verlichte plaatsen moeilijk is.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. is een Klopboormachine.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. werkt op Netstroom.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. weegt 1,7 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.