1. schroefboormachine
  2. Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

0 Ah

Gewicht

4,9 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

De Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO boorhamer (zonder accu) is de perfecte oplossing voor krachtig boor- en beitelwerk in beton, steen en metselwerk. Met een slagkracht van 5,8 joule is deze SDS plus-accuhamer uiterst krachtig en daarmee een van de sterkste in zijn klasse. Zo boren en beitel je gemakkelijk gaten tot wel 32 millimeter in beton en tot 40 millimeter in hout. Daarnaast beschikt de boorhamer over een zachte aanloopfunctie. Hiermee voorkom je onbedoeld stoten tijdens het beitelen en heb je dus de controle om te voorkomen dat er tegels of andere materialen verwijderd worden. Tevens maakt de Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO boorhamer gebruik van het Bosch Professional 18V accu platform. Hiermee is het mogelijk om een bestaande accu te gebruiken. Voor het hoogste vermogen adviseren wij het gebruik van een ProCORE 18V 8,0 Ah accu.

Pluspunten
  • Met een slagkracht van 5,8 J is deze boorhamer een van de krachtigste in zijn klasse. Met een slagkracht van 5,8 J is deze boorhamer een van de sterkste in zijn klasse. Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop. Je kunt de machine ook gebruiken voor klussen zoals breekwerk, dankzij de rotatiestop

    .

    De werking op accu geeft je alle bewegingsvrijheid door de bouwplaats. Met de accubetrijving krijg je alle vrijheid van beweging over de bouwplaats.

Minpunten
  • Er worden geen accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). is een Boorhamer.

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). weegt 4,9 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Professional GBH 18V-34 CF BITURBO (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.