1. schroefboormachine
  2. DeWalt DCF809L2T-QW.

DeWalt DCF809L2T-QW.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Slagschroevendraaier zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCF809L2T-QW. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Slagschroevendraaier, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCF809L2T-QW.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCF809L2T-QW.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

3 Ah

Gewicht

1 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCF809L2T-QW.

De DeWalt DCF809L2T-QW slagschroevendraaier is een krachtige, maar compacte toevoeging aan je gereedschapsverzameling. Met zijn 12,5 centimeter lengte is hij bijzonder geschikt voor klussen in nauwe ruimtes, met kleine schroefjes of in lastige hoeken. Zet de juiste versnelling in en schroef met een kracht van maximaal 190 Nm alle soorten materialen. De ingebouwde led-verlichting biedt extra zicht op donkere plaatsen. De DCF809L2T-QW wordt geleverd in een TSTAK koffer die je eenvoudig op andere TSTAK koffers klikt. Je kunt hiermee je gereedschap snel verplaatsen van werkplek tot bestelbus. Daarnaast worden 2 18 volt accu's uit het DeWalt XR accusysteem meegeleverd. Deze passen perfect op ander 18 volt gereedschap uit hetzelfde accuplatform. De DeWalt DCF809L2T-QW slagschroevendraaier is een geweldige combinatie van kracht en compactheid. Zijn kleine formaat en krachtige versnellingen maken hem ideaal voor klussen in kleine ruimtes. De ingebouwde led-verlichting zorgt voor extra zicht op donkere werkplekken en de TST.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening met een accu kun je op een draadloze manier werken. Je kunt de 2 meegeleverde DeWalt XR 18 volt accu's ook gebruiken op andere elektrische gereedschappen met hetzelfde merk en hetzelfde accu platform. De TSTAK koffer kan stevig worden vastgeklikt op andere koffers uit dit opbergsysteem waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Minpunten
  • Er worden geen bits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCF809L2T-QW.

DeWalt DCF809L2T-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCF809L2T-QW. is een Slagschroevendraaier.

DeWalt DCF809L2T-QW. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCF809L2T-QW. weegt 1 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCF809L2T-QW. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.