1. schroefboormachine
  2. DeWalt D25333K-QS.

DeWalt D25333K-QS.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt D25333K-QS. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt D25333K-QS.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt D25333K-QS.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

3,7 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van DeWalt D25333K-QS.

De DeWalt D25333K-QS is een krachtige combihamer die met een slagkracht van 3,5 joule grote ankergaten in beton tot 30 millimeter maakt. Hij is voorzien van een mechanische slipkoppeling, waardoor terugslag wordt voorkomen. Door het compacte formaat en het lage gewicht van nog geen 4 kilogram kun je langdurig zorgeloos werken. Met de meegeleverde extra handgreep kun je zware klussen gecontroleerd uitvoeren. Bovendien is de koffer voorzien van een Tstak-stapelsysteem, waardoor je deze eenvoudig op andere DeWalt koffers stapelt. Zo heb je altijd de juiste apparatuur bij je.

Pluspunten
  • De boorkracht tot maximaal 30 millimeter in beton is voldoende voor zware klussen. Met een gewicht van slechts 3,7 kilogram is de machine ideaal om lang mee te werken. Dankzij de draaistop kun je de combihamer ook voor breekwerk gebruiken.

Minpunten
  • Er worden geen boor en beitels meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt D25333K-QS.

DeWalt D25333K-QS. is geschikt voor een Professional.

DeWalt D25333K-QS. is een Boorhamer, Combihamer.

DeWalt D25333K-QS. werkt op Netstroom.

DeWalt D25333K-QS. weegt 3,7 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt D25333K-QS. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.