Top 10 beste multimeters 2024

Heb je een multimeter nodig?

Als je op zoek bent naar de beste Multimeter, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van de top 10 Multimeters die vandaag de dag op de markt zijn. Ze zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar. Dus of je nu een professional bent of net begint, wij hebben de perfecte Multimeter voor je.

Met een Multimeter kun je gemakkelijk spanning en stroom meten. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je een project niet kunt afmaken. En met onze scherpe prijzen kun je de beste Multimeter in handen krijgen zonder de bank te breken.Laatst bijgewerkt: 4 apr. 2024

Vergelijking van de best geteste multimeters van 2024

Wil je een multimeter kopen maar weet je niet goed wat de beste multimeter voor jouzelf is en hoe je deze kunt vinden? Geen zorgen want wij hebben vele verschillende multimeters uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 van de beste multimeters opgesteld. Alle 10 zijn goede multimeters maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welke multimeter als best getest uit ons onderzoek kwam? Scroll snel verder om te ontdekken welke multimeter volgens ons de beste is van 2024.

1. JACKMEND Digitale Multimeter

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de JACKMEND Digitale Multimeter:

Zoek je een digitale multimeter die zowel veilig als gebruiksvriendelijk is? Zoek niet verder dan de JACKMEND! Deze multifunctionele spanningsmeter kan zorgen voor al je elektrische stroom (A), spanning (V) en weerstand (Ω) behoeften met veiligheidsniveau categorie III 600V, display telling 1999 en ingebouwde LED-zaklamp. Hij is perfect voor binnen- en buitenprojecten, en is inclusief batterijen.

2. Steinberg Digitale multimeter - True RMS - analoge staafgrafiek

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de Steinberg Digitale multimeter - True RMS - analoge staafgrafiek:

De Steinberg Systems digitale multimeter is een True RMS apparaat dat voorzien is van een analoge staafdiagram. Dit product is een onmisbaar hulpmiddel voor professionele elektriciens en monteurs, maar ook voor hobbyisten. Met de multimeter kunnen verschillende parameters (spanning, weerstand, stroom, capaciteit, frequentie) en temperatuur worden gemeten. Het product is ontworpen met het oog op diverse reparatiewerkzaamheden aan elektronische apparatuur. Met de draaiknop en meetsnoeren kun je snel en gemakkelijk metingen verrichten. De multimeter heeft ook een verlichtingsfunctie en een LCD-display voor duidelijke aflezingen.

3. Strex Digitale Multimeter

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de Strex Digitale Multimeter :

Als je op zoek bent naar een digitale multimeter van professionele kwaliteit die alle soorten elektrische metingen aankan, dan is de Strex het perfecte gereedschap. Met zijn compacte formaat en goed afleesbare verlichte display is hij gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, en hij is uiterst nauwkeurig, waardoor hij perfect is voor alle elektrische tests en diagnoses. Of je nu spanning (V), stroomsterkte (A), diodetest, continuïteitstest of transistormeting (Ω) moet meten, met de Strex ben je klaar. Dus waarom wachten? Koop de Strex en wees voorbereid op alles wat het leven van een elektricien je voor de voeten werpt.

4. Slebus Tools

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de Slebus Tools:

Maak kennis met de Slebus Tools Multimeter, het perfecte gereedschap voor klussers en ingenieurs. Deze digitale multimeter van topkwaliteit is ontworpen om nauwkeurig elektrische stroom, spanning en weerstand te meten. Hij is supergemakkelijk in gebruik, met een groot, helder LCD-scherm dat de metingen zowel analoog als digitaal weergeeft. De Slebus Tools Multimeter is een must-have voor iedereen die met elektriciteit werkt, of je nu een professionele elektricien bent of een doe-het-zelver. Hij is ook geweldig voor het oplossen van elektrische problemen in huis.

5. Dekko Tools Digitale Multimeter

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de Dekko Tools Digitale Multimeter:

De Dekko Tools digitale multimeter is perfect voor elke klusser of doe-het-zelver. Met deze veelzijdige meter kun je allerlei hoeveelheden meten of elektrische verbindingen testen. Hij heeft een verlicht display dat het gemakkelijk maakt je metingen af te lezen, zelfs nadat je de sondes hebt losgekoppeld van het te meten materiaal. Het compacte formaat maakt hem gemakkelijk te pakken en mee te nemen, en met de meegeleverde 9V batterij en meetkabels ben je klaar om elk project aan te pakken. De multimeter heeft ook een diodetest, continuïteitstest en transistormeetfunctie, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je elektrische verbindingen veilig zijn.

6. Professionele Digitale Multimeter

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de Professionele Digitale Multimeter :

Zoek je een professionele digitale multimeter van topkwaliteit? Zoek niet verder dan ons CAT 1 | E model! Dit geweldige product wordt geleverd met voedingskabels en batterijen, zodat je meteen aan de slag kunt. Het is perfect voor alle professionals die elektriciteit moeten testen en meten. Deze hoogwaardige digitale multimeter is perfect voor elke elektricien of ingenieur. Hij is gemakkelijk te gebruiken en geeft nauwkeurige metingen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd de juiste informatie krijgt. Het grote LCD-scherm met achtergrondverlichting is gemakkelijk af te lezen, zelfs bij weinig licht. De stroomkabels en batterij maken hem gemakkelijk te gebruiken, zodat je altijd voorbereid bent als je metingen moet verrichten. Of je nu een professionele elektricien bent of gewoon iemand die graag voorbereid is, onze CAT 1 | E digitale multimeter is een geweldige keuze.

7. Digitale Multimeter met Zaklamp en Stootrubber

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de Digitale Multimeter met Zaklamp en Stootrubber :

Op zoek naar een betrouwbare en volledig uitgeruste digitale multimeter? Zoek niet verder dan de Mu - je perfecte oplossing voor het testen van AC/DC spanning, DC/AC stroom, NCV, weerstand, continuïteit en diodes. Dit handige kleine gereedschap heeft ook een 1,5V/9V batterijtestfunctie en een ingebouwde zaklamp, waardoor het ideaal is voor gebruik in slecht verlichte ruimtes. Bovendien beschermt de meegeleverde rubberen pad oppervlakken tegen krassen. En de batterijen zijn inbegrepen, zodat je meteen aan de slag kunt.

8. VØLT Digitale Multimeter voor AC / DC Voltage

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de VØLT Digitale Multimeter voor AC / DC Voltage :

De VØLT digitale multimeter is het perfecte gereedschap voor iedereen die elektrische stroom moet meten. Met zijn draadloze mogelijkheden en gebruiksvriendelijke interface is deze multimeter de perfecte keuze voor iedereen die een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat wil. Dankzij de SMART technologie kan de VØLT digitale multimeter automatisch het juiste meettype selecteren, waardoor hij voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is, zelfs als je geen expert bent.

9. Digitale Professionele Universele Multimeter

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de Digitale Professionele Universele Multimeter :

Of je nu een professionele elektricien bent of een huiseigenaar die wat elektrisch werk doet, je hebt een betrouwbare en nauwkeurige digitale multimeter nodig. Daarom bieden wij deze digitale professionele universele multimeter, die perfect is voor een reeks toepassingen. Hij heeft een LCD-display voor eenvoudige aflezing, en er worden stroomkabels meegeleverd. Bovendien kan hij wisselspanning/directe spanning, stroom, weerstand en capaciteit meten. Bovendien heeft hij een diodefunctie om diodes en continuïteit te testen. Wat je ook nodig hebt, deze digitale multimeter is er klaar voor.

10. Electro Tools Professionele Digitale Ampèretang Multimeter

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende multimeter review gekomen voor de Electro Tools Professionele Digitale Ampèretang Multimeter:

De Electro Tools ST200 Professionele Digitale Ampèremeter Multimeter is een zeer nauwkeurige AC/DC digitale ampèremeter van topkwaliteit. Meet snel en eenvoudig wisselstroom, spanning (AC/DC) of weerstand/diode met dit uitgebreide gereedschap. Perfect voor professionals die snelle, betrouwbare metingen nodig hebben, is de ST200 een essentieel onderdeel van elke gereedschapskist. De ST200 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is een goede investering voor iedereen die een betrouwbare digitale ampèremeter nodig heeft.

  1. Tools
  2. multimeter
Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over multimeters

Naast het meten van spanning, stroom en weerstand biedt deze multimeter vaak extra functies zoals temperatuurmeting, diode-test en continuïteitstest.

Naast het meten van spanning, stroom en weerstand, biedt deze multimeter vaak functies zoals diode-test, continuïteitstest en temperatuurmeting, waardoor het geschikt is voor diverse elektrische metingen en testen.

De multimeter ondersteunt diverse meetfuncties voor elektrische parameters zoals spanning, stroom en weerstand, waardoor het geschikt is voor elektriciens en hobbyisten bij verschillende toepassingen.

De multimeter biedt diverse meetfuncties en automatische bereikselectie voor eenvoudiger gebruik, waardoor gebruikers elektrische metingen snel en nauwkeurig kunnen uitvoeren.

Zo vinden wij de beste multimeter

Om een objectieve vergelijking van de beste multimeters te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een multimeter aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

  • Effectiviteit
  • Functionaliteit
  • Uiterlijk
  • Levensduur
  • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een multimeter een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast multimeters uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een multimeter vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste multimeters beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 multimeters van 2024

We hopen dat je tussen de multimeters in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest multimeters meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een multimeter aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een multimeter die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Conclusie over de beste multimeter kopen

Zorg er dus voor dat je het beste gereedschap hebt voor de klus. Een goede Multimeter is belangrijk in je gereedschapskist en we hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de juiste te vinden voor jouw behoeften.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 multimeters met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen multimeters. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een multimeter aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: