Bosch Professional GSB 18V-21.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Professional GSB 18V-21. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Professional GSB 18V-21.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Professional GSB 18V-21.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

2 Ah

Gewicht

2 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Professional GSB 18V-21.

De Bosch Professional GSB 18V-21 is een krachtige klopboormachine met een hoog koppel van 55 Nm. Hiermee schroef je gemakkelijk grote schroeven in hout en staal. Met de klopfunctie boor je gaten tot 10 millimeter in baksteen en tot 35 millimeter in hout. Je kunt zelfs in slecht verlichte ruimtes doorwerken, dankzij de ingebouwde led-verlichting. Met de Bosch Professional GSB 18V-21 krijg je ook twee 18 volt accu's met 2,0 ampère van het Bosch Professional 18V accu platform. Hierdoor kun je langer doorwerken zonder het apparaat op te laden. Na gebruik berg je makkelijk al je gereedschap en accessoires op in de meegeleverde L-Boxx opbergkoffer. Deze koffer is slijtvast en stevig, waardoor je alles veilig kunt vervoeren.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. -> Met een boren van maximaal 35 millimeter in hout, is deze geschikt voor het maken van grote gaten. De L-Boxx is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te nemen. -> De L-Boxx kan stevig vastgeklikt worden met andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig te vervoeren. Je gebruikt de meegeleverde Bosch Flexible Power System accu ook op ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. -> Je kunt de meegeleverde Bosch Flexible Power System accu ook gebruiken op ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boren meegeleverd

    .

    Er worden geen schroeven of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSB 18V-21.

Bosch Professional GSB 18V-21. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GSB 18V-21. is een Klopboormachine.

Bosch Professional GSB 18V-21. werkt op Accu / batterij.

Bosch Professional GSB 18V-21. weegt 2 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Professional GSB 18V-21. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.