1. schroefboormachine
  2. DeWalt DCD796D2.

DeWalt DCD796D2.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCD796D2. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCD796D2.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCD796D2.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

2 Ah

Gewicht

1,8 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCD796D2.

Met de DeWalt DCD796D2 heb je alles wat je nodig hebt aan power en gemak voor al je schroef- en boorprojecten. De krachtige koolborstelloze motor zorgt voor een verhoogde efficiëntie en langere levensduur, terwijl de 2,0 Ah Li-Ion accu's je de draadloze vrijheid bieden die je zoekt. Bovendien heeft de boor ook een 2e accu, riemhaak, magnetische bithouder en LED-verlichting. Hierdoor kun je ook in donkere ruimtes werken. De DeWalt DCD796D2 is de perfecte boor voor klussers die op regelmatige en intensieve basis boren en schroeven. Hij is geschikt voor alle soorten materiaal, zoals hout, steen en metaal. Deze boor is voorzien van een automatische koppelinstelling, die automatisch de koppelinstelling aanpast op basis van het materiaal. Dit zorgt ervoor dat je een perfecte boor- en schroefresultaat krijgt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over oververhitting. Met de DeWalt DCD796D2 heb je een krachtige, professionele boor die je de perfecte resultaten garandeert.

Pluspunten
  • Met een borencapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is deze geschikt voor het maken van grote boorgaten. De twee meegeleverde DeWalt XR-accu's kunnen ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk worden gebruikt en met hetzelfde accuplatform. Dankzij de hoge maximale koppel van 70 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk.

Minpunten
  • Er worden geen schroeven of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD796D2.

DeWalt DCD796D2. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD796D2. is een Klopboormachine.

DeWalt DCD796D2. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCD796D2. weegt 1,8 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCD796D2. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.