1. schroefboormachine
 2. Metabo SSW 18 LTX 300 BL.

Metabo SSW 18 LTX 300 BL.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Slagschroevendraaier zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Metabo SSW 18 LTX 300 BL. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Metabo heeft zich reeds bewezen op het gebied van Slagschroevendraaier, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Metabo SSW 18 LTX 300 BL.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Metabo SSW 18 LTX 300 BL.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

4 Ah

Gewicht

1,7 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Metabo SSW 18 LTX 300 BL.

Met de Metabo SSW 18 LTX 300 BL heb je altijd de juiste koppel bij hand. Deze slagschroevendraaier is namelijk voorzien van Automatic Power Shift (APS), waardoor de kracht waarmee je draait automatisch vermindert na het boren. Hierdoor draai je nooit te ver door en voorkom je schade aan het materiaal. Met een maximale koppel van 300 Nm en 12 koppelstanden, kun je altijd de juiste kracht gebruiken. De 1/2" buitenvierkant aansluiting maakt het eenvoudig om de slagschroevendraaier aan te sluiten op verschillende gereedschappen. Ook de ingebouwde verlichting maakt het werken op donkere plekken eenvoudig. Met de 2 18 volt 4,0 Ah Li-Ion accu's die meegeleverd worden, kun je ook ander gereedschap uit het Metabo Ultra M accuplatform gebruiken.

Pluspunten
 • Dankzij de stroomvoorziening via een accu kun je draadloos werken

  .

  Met een koppel van 300 Nm is hij geschikt voor zeer zware schroefklussen

  .

  De slagschroevendraaier is voorzien van een automatische koppelverlaging na het boren, waardoor het doordraaien van zelfborende schroeven wordt voorkomen.

Minpunten
 • Er worden geen bits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Metabo SSW 18 LTX 300 BL.

Metabo SSW 18 LTX 300 BL. is geschikt voor een Professional.

Metabo SSW 18 LTX 300 BL. is een Slagschroevendraaier.

Metabo SSW 18 LTX 300 BL. werkt op Accu / batterij.

Metabo SSW 18 LTX 300 BL. weegt 1,7 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Metabo SSW 18 LTX 300 BL. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.