1. schroefboormachine
 2. Metabo KHE 2860 Quick.

Metabo KHE 2860 Quick.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Metabo KHE 2860 Quick. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Metabo heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Metabo KHE 2860 Quick.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Metabo KHE 2860 Quick.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

3,1 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Metabo KHE 2860 Quick.

De Metabo KHE 2860 Quick is een krachtige combihamer met veel mogelijkheden. De machine is voorzien van een krachtige 880 watt motor met variabele toerenregeling, waardoor je de gewenste snelheid voor elke taak kunt kiezen. De ergonomische handgreep en het lage gewicht van 3,1 kilogram zorgen voor een perfecte balans en een comfortabele bediening. De 4 meter lange stroomkabel biedt je vrijheid van beweging, waardoor je makkelijk bij alle hoeken en gaten kunt komen. Met de Metabo KHE 2860 Quick kun je beton boren, tegels verwijderen, muren afbreken en nog veel meer. Het grote boorkoppel van 3,5 Joule is ideaal voor het boren in harde materialen en het afbreken van muren. De slagkracht van 2,8 Joule is bijzonder geschikt voor het werken met tegels en het verwijderen van overbodige wanden. De combihamer is voorzien van een veiligheidsschakelaar en een SDS-Plus-aansluiting, waardoor je het boorwerk veilig en gemakkelijk kunt uitvoeren.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden dankzij de rotatiestop

  .

  Ook zwaar boorwerk kun je uitvoeren met de boorhamer dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 28 millimeter in beton

  .

  Met slechts 3,1 kilogram is de machine ook zeer geschikt om lang mee te werken.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of bijl meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Metabo KHE 2860 Quick.

Metabo KHE 2860 Quick. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Metabo KHE 2860 Quick. is een Boorhamer, Combihamer.

Metabo KHE 2860 Quick. werkt op Netstroom.

Metabo KHE 2860 Quick. weegt 3,1 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Metabo KHE 2860 Quick. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.