1. schroefboormachine
  2. Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Kolomboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Kolomboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

20 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Met de Bosch PBD 40 + 15-delige borenset wordt het boren van gaten een stuk gemakkelijker. Deze krachtige kolomboormachine is voorzien van een elektronische toerentalindicatie waarmee je precies kunt afstellen op het te boren materiaal. Ook het instellen van de boordiepte is een fluitje van een cent. Je stelt de diepte in via het aluminium draaiwiel en aflezen doe je op het digitale scherm. Met het grote werkblad (330 x 350 x 30 millimeter) en de parallelgeleider blijft je werkstuk altijd stabiel tijdens het boren. Bovendien is deze set voorzien van 15 boren. Je krijgt dus meerdere maten mee zodat je altijd de juiste boren bij de hand hebt. Met de Bosch PBD 40 + 15-delige borenset ben je altijd voorbereid op je volgende klus. Deze set is een onmisbare hulp in elke werkplaats van een ambitieuze doe-het-zelver.

Pluspunten
  • Dankzij de 15-delige bit- en borenset kun je direct beginnen met klussen. Met de elektronische toerentalindicatie en Constant Electronic stel je het toerental in afhankelijk van het materiaal. Je leest de boordiepte nauwkeurig af op het digitale scherm.

Minpunten
  • Met een gewicht van 20 kilogram is het niet gemakkelijk om de kolomboormachine te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over Bosch PBD 40 + 15-delige borenset.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. is een Kolomboormachine.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. werkt op Netstroom.

Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. weegt 20 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch PBD 40 + 15-delige borenset. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.