1. schroefboormachine
  2. Bosch PBD 40.

Bosch PBD 40.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Kolomboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch PBD 40. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Kolomboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch PBD 40.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch PBD 40.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

20 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch PBD 40.

De Bosch PBD 40 is een krachtige en preciese boor die de perfecte partner is voor elke ambitieuze doe-het-zelver. Met elektronische toerentalindicatie en Constant Electronic wordt het materiaal perfect afgestemd op het gewenste toerental. Het aluminium draaiwiel maakt het instellen van de boordiepte eenvoudig. De ingestelde diepte is af te lezen op het digitale display. Daarnaast is de Bosch PBD 40 uitgerust met een parallelgeleider en een grote werkblad (330 x 350 x 30 mm) voor de veilige positionering van het werkstuk. Door deze innovatieve oplossingen is deze boor een absolute must voor elke werkplaats. Met de Bosch PBD 40 kunt u krachtig en precies boren en het werkstuk zo perfect afwerken.

Pluspunten
  • Met de elektronische toerentalindicator en Constant Electronic kun je het toerental aanpassen aan het materiaal. Je leest de exacte boordiepte af op het digitale scherm. De dubbelwielaandrijving zorgt voor veel kracht in stand 1 en een hoge toerental in stand 2.

Minpunten
  • Er worden geen boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch PBD 40.

Bosch PBD 40. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PBD 40. is een Kolomboormachine.

Bosch PBD 40. werkt op Netstroom.

Bosch PBD 40. weegt 20 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch PBD 40. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.