1. schroefboormachine
 2. Makita HR2230X4 + borenset.

Makita HR2230X4 + borenset.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita HR2230X4 + borenset. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita HR2230X4 + borenset.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita HR2230X4 + borenset.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

2,6 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Makita HR2230X4 + borenset.

De Makita HR2230X4 + borenset is de perfecte set om mee te boren in beton en steen. Deze boorhamer heeft een krachtige 710 watt motor met een slagkracht van 1,7 joule. Hiermee boor je tot 22 millimeter in beton en maximaal 13 millimeter in steen. Door het lage gewicht van 2,6 kilogram kun je langere tijd achter elkaar doorgaan zonder last te krijgen van je armen. Daarnaast krijg je bij deze set een speciale opbergkoffer waarin 14 SDS-plus boren zitten. Zo heb je alvast een voorraad in huis voor de komende klussen. Let wel op: Boor nr. 5 blijft niet altijd even goed zitten tijdens het vervoeren. Zit deze niet op de juiste plek, check voor de zekerheid dan even onderin de koffer. Met de Makita HR2230X4 + borenset ben je verzekerd van een krachtige en betrouwbare machine waarmee je gemakkelijk in beton en steen kunt boren. De speciale opbergkoffer met 14 SDS-plus boren maakt het geheel compleet. Zo heb je altijd de juiste tools bij de hand voor je volgende klus.

Pluspunten
 • Bij deze uitvoering krijg je ook een opbergkoffer en borenset, zodat je meteen aan de slag gaat

  .

  Met een gewicht van slechts 2,6 kilogram kun je comfortabel een paar uur achter elkaar klussen

  .

  Je hebt lekker veel bewegingsvrijheid dankzij het 4 meter lange netsnoer.

Minpunten
 • Er is geen rotatiestop voor breekwerkzaamheden.

Veelgestelde vragen over Makita HR2230X4 + borenset.

Makita HR2230X4 + borenset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita HR2230X4 + borenset. is een Boorhamer.

Makita HR2230X4 + borenset. werkt op Netstroom.

Makita HR2230X4 + borenset. weegt 2,6 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita HR2230X4 + borenset. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.