1. schroefboormachine
  2. Makita DHP485RFJ.

Makita DHP485RFJ.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DHP485RFJ. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DHP485RFJ.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DHP485RFJ.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

3 Ah

Gewicht

1,8 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DHP485RFJ.

De Makita DHP485RFJ heeft een aantal kenmerken die het tot een uitstekende aanwinst voor je werkplaats maken. Zo heeft de boormachine een vermogen van 750 watt dat een koppel van 50 Nm produceert. Dit maakt het mogelijk om zeer diepe gaten te boren met een diameter tot 38 millimeter. De boormachine is voorzien van een elektrische motorrem, waardoor de boor meteen stopt zodra je de schakelaar loslaat. Verder heeft de DHP485RFJ een tweedraads aansluiting waarmee je het toerental gemakkelijk kunt aanpassen aan de klus. De Makita DHP485RFJ is eenvoudig te gebruiken en komt met twee 18 volt accu's van het Makita LXT accuplatform, waardoor je hem direct kunt gebruiken. Met deze accu's kun je ook je andere Makita gereedschap aansturen. Bovendien heeft de boor een ergonomisch design waardoor hij goed in de hand ligt, waardoor je ook lange klussen comfortabel uitvoert. Kortom, de Makita DHP485RFJ is een uitstekende aanwinst voor iedereen die grondig en efficiënt werk wil verrichten.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Met de meegeleverde Makita LXT accu kun je ook andere elektrische 18 volt gereedschappen van hetzelfde merk gebruiken met hetzelfde accu platform. Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen boren in hout, gips, metselwerk en metaal, maar ook in tegels en baksteen.

Minpunten
  • Er worden geen boor meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHP485RFJ.

Makita DHP485RFJ. is geschikt voor een Professional.

Makita DHP485RFJ. is een Klopboormachine.

Makita DHP485RFJ. werkt op Accu / batterij.

Makita DHP485RFJ. weegt 1,8 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DHP485RFJ. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.