1. schroefboormachine
  2. DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

1,5 Ah

Gewicht

1,5 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

De DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset is een must-have voor elke klusser. Deze combinatie is een uitkomst voor verfijnde klussen. De schroefboormachine heeft een krachtige motor die een koppel van 65 newtonmeter levert. Dit maakt het mogelijk om ook zwaar schroefwerk aan te pakken. Je krijgt er bovendien een compacte boormachine bij die slechts 1,5 kilogram weegt. Hierdoor is hij ideaal om lange tijd achter elkaar te gebruiken zonder vermoeide armen. De boren- en bitset geeft je de mogelijkheid om door verschillende materialen te boren. Van hout tot steen en metaal, met deze set maak je je klus snel geklaard. Daarnaast krijg je ook 2 XR 18V accu's, een oplader en een praktische opbergkoffer. De accu's kunnen worden uitgewisseld met ander DeWalt gereedschap. Je hoeft dus niet elke keer een nieuwe accu te kopen. Met deze combinatie van DeWalt heb je al je klussen in één keer geregeld.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde boren- en bitset heb je alles wat je nodig hebt om verschillende klussen aan te pakken. Dezelfde DeWalt XR-accu kan ook worden gebruikt op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform. Door het hoge maximale koppel van 65 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

    .

    De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset.

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. is een Schroefboormachine.

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. weegt 1,5 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCD777S2T-QW + 100-delige boren- en bitset. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.