1. schroefboormachine
 2. Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

2,2 kg

Type klusser

Af-en-toe klusser

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

De Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset biedt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met jouw klus. Met een boorcapaciteit van 20 millimeter in steen, hout en beton is deze boorhamer geschikt voor diverse doeleinden. Je hangt gemakkelijk zware objecten aan de muur, zoals een schilderij of boekenplank. Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram is hij ook voor langere periodes comfortabel in gebruik. De softgrip en het ergonomische design maken het gebruik van de boorhamer voor iedereen eenvoudig. Bovendien wordt er een opbergkoffer meegeleverd, waardoor je al je spullen netjes opbergt na gebruik. Met de Bosch PBH 2100 RE+ 6-delige SDS-Plus borenset heb je alles wat je nodig hebt voor jouw klus. Met de Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset heb je alles in huis voor het uitvoeren van verschillende klussen. Met de boorhouder heb je een boorcapaciteit van 20 millimeter in steen, hout en beton. Je hebt geen kracht meer nodig om een schilderij of boekenplank aan de muur te hangen. Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram kan je de combihamer goed onder controle houden

  .

  Naast het boren kan je met deze machine ook licht beitelwerk doen, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Met de meegeleverde boor kan je meteen aan de slag.

Minpunten
 • De slagkracht van 1,7 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere breken.

Veelgestelde vragen over Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. is een Boorhamer, Combihamer.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. werkt op Netstroom.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. weegt 2,2 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.