1. schroefboormachine
 2. Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Einhell heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,3 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

De Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu) is een krachtige en veelzijdige accuboormachine. De machine heeft een koppel van 60 Nm, waardoor het boorwerk eenvoudig en snel gaat. Met een boorcapaciteit van 30 millimeter in hout is deze machine ook geschikt voor zware schroefklussen. Er zijn twee versnellingen en 22 koppelstanden beschikbaar, waardoor je de TP-CD 18/60 Li BL Solo perfect kunt instellen voor klussen in huis en tuin. De boormachine is uitgerust met een handige led-verlichting, zodat je ook bij weinig licht precies kunt zien waar je moet boren. De machine is onderdeel van het Power-X-Change accuplatform van Einhell, waardoor je de TP-CD 18/60 Li BL Solo met een 18 volt accu van Einhell of een ander merk kunt gebruiken. De machine wordt geleverd zonder accu of acculader, maar is helemaal klaar voor gebruik als je er een accu bij hebt.

Pluspunten
 • Je boort gaten tot maximaal 30 millimeter in het hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen binnen en buiten het huis

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook in een donkere omgeving goed zicht op je schroevendraaier- en boorwerk

  .

  Je gebruikt de boor ook voor zwaar schroefwerk met dikke of verroeste schroeven, dankzij de hoge maximale koppel van 60 Nm.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boor meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). is een Schroefboormachine.

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). weegt 1,3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.