1. schroefboormachine
 2. Bosch Professional GSB 12V-30.

Bosch Professional GSB 12V-30.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Professional GSB 12V-30. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Professional GSB 12V-30.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Professional GSB 12V-30.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

2 Ah

Gewicht

1,3 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Professional GSB 12V-30.

De Bosch Professional GSB 12V-30 is een uiterst krachtige boor- en schroevendraaier die ideaal is voor het bovenhandse boren of werken in krappe ruimtes. De 12 volt machine is zeer compact en weegt slechts 1,3 kilogram. Met deze krachtige machine kun je gaten boren tot 28 millimeter in hout. Als je schroeven moet plaatsen, schakel je eenvoudig over naar een lagere versnelling voor optimale controle. De maximale koppel die de GSB 12V-30 levert is 30 Nm, wat genoeg is voor licht en snel schroefwerk met schroeven tot 8 millimeter dik. Met de klopfunctie kun je ook in metselwerk kleine gaten boren tot 10 millimeter. Deze set wordt geleverd met 2 accu's en een handige opbergtas. De Bosch Professional GSB 12V-30 is ideaal voor klussen in huis of op kantoor, zoals het monteren van keukenkastjes, het plaatsen van sanitair of het boren van kleine gaten in metselwerk. Door het lage gewicht en de kleine afmetingen heb je volledige controle over de machine en heb je een grote bewegingsvrijheid. Ook is deze klopboormachine voorzien van een zeer krachtig motorblok dat voldoende koppel levert om zelf.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde Bosch Flexible Power System-accu ook op ander 12-volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform

  .

  Er worden twee accu's meegeleverd, zodat je altijd een volle accu bij de hand hebt

  .

  Dankzij de handige koffer bewaar je de boormachine altijd netjes.

Minpunten
 • Met een maximum koppel van 30 Nm is hij minder geschikt om langdurig zwaar schroefwerk uit te voeren.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSB 12V-30.

Bosch Professional GSB 12V-30. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GSB 12V-30. is een Klopboormachine.

Bosch Professional GSB 12V-30. werkt op Accu / batterij.

Bosch Professional GSB 12V-30. weegt 1,3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Professional GSB 12V-30. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.