1. schroefboormachine
 2. BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. BLACK+DECKER heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

1,5 Ah

Gewicht

3,84 kg

Type klusser

Af-en-toe klusser

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

Met de BLACK+DECKER BCD001BAST-QW ben je direct klaar om aan de slag te gaan. Bij deze schroefboormachine krijg je een 160-delige accessoireset, met daarin verschillende bits, boren, schroeven en pluggen. Met deze accessoires kun je gordijnrails, verlichting of kasten installeren en in elkaar schroeven. Je boren en schroeven met deze schroefboormachine gecontroleerd dankzij de variabele snelheid en 10 verschillende koppelstanden. Je kunt boren in hout tot 25 millimeter en in metaal tot 10 millimeter. De twee 18 volt 1,5 Ah accu's die meegeleverd worden, kun je ook gebruiken op andere machines uit het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT accu platform. Na gebruik berg je alle accessoires, accu's en de boormachine netjes op in de Click & Connect koffer. Zo heb je alles altijd bij de hand en ben je klaar om elk project met gemak aan te pakken.

Pluspunten
 • Dankzij de 160-delige bit- en borenset kan je direct aan de slag met klussen

  .

  Compleet met 2 accu's, waarmee je altijd een volle accu achter de hand hebt om de klus af te maken

  .

  Je kunt de meegeleverde accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap binnen het BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of bakstenen boren.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BCD001BAST-QW.

BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. is een Schroefboormachine.

BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. werkt op Accu / batterij.

BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. weegt 3,84 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BLACK+DECKER BCD001BAST-QW. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.