1. schroefboormachine
  2. DeWalt DCD777S2T-QW.

DeWalt DCD777S2T-QW.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCD777S2T-QW. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCD777S2T-QW.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCD777S2T-QW.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

1,5 Ah

Gewicht

1,5 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCD777S2T-QW.

De DeWalt DCD777S2T-QW is de perfecte schroefboormachine voor al je klussen. Met een maximale koppel van 65 newtonmeter boor je moeiteloos gaten van 30 millimeter in hout. Daarnaast is de boormachine met zijn lichte gewicht van 1,5 kilogram ook ideaal voor het schroeven in lastige hoeken. Met de automatische toerentalregeling past de boormachine zich aan jouw klus aan en heb je altijd optimale controle. Ook het wisselen van bits is eenvoudig met één hand te doen. Na gebruik stop je de boormachine met de 2 DeWalt XR 18 volt accu's en oplader netjes in de meegeleverde en stapelbare TSTAK koffer. Zo heb je alles bij de hand voor je volgende klus.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde DeWalt XR accu ook op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk met hetzelfde accu platform. Met een hoge maximale koppel van 65 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk. Met een gewicht van slechts 1,5 kilogram kun je langdurig klussen goed volhouden.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD777S2T-QW.

DeWalt DCD777S2T-QW. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

DeWalt DCD777S2T-QW. is een Schroefboormachine.

DeWalt DCD777S2T-QW. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCD777S2T-QW. weegt 1,5 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCD777S2T-QW. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.