1. schroefboormachine
 2. Makita DTD157Z (zonder accu).

Makita DTD157Z (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Slagschroevendraaier zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DTD157Z (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Slagschroevendraaier, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DTD157Z (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DTD157Z (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,2 kg

Type klusser

Af-en-toe klusser

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DTD157Z (zonder accu).

De Makita DTD157Z is een slagschroevendraaier die perfect is voor lichte en kleine schroefwerkzaamheden. Het apparaat is instelbaar voor verbindingen van M4 tot M14 en heeft een gewicht van 1,5 kilogram, waardoor je gemakkelijk achter elkaar door kunt werken. Ook op moeilijk bereikbare plekken kom je met de DTD157Z goed uit de voeten. De slagschroevendraaier heeft een A-stand waarbij hij op lage snelheid start tot er weerstand wordt gevoeld. Dit voorkomt schade aan de schroef. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit 2 andere standen: H voor hoge toeren en S voor lage toeren. Met deze 3 standen kun je voor elke klus de gewenste snelheid kiezen. De Makita DTD157Z is bovendien compatibel met alle accu's uit het Makita LXT 18V accu platform. Met 1,5 kilogram is het een lichtgewicht apparaat dat je de hele dag comfortabel kunt hanteren.

Pluspunten
 • Dankzij de stroomvoorziening via accu kun je volledig draadloos werken

  .

  Met een koppel van 140 Nm geschikt voor zware schroefklussen

  .

  Met een geïntegreerde werklamp voor het klussen op de donkere plekken.

Minpunten
 • Er worden geen bits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DTD157Z (zonder accu).

Makita DTD157Z (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Makita DTD157Z (zonder accu). is een Slagschroevendraaier.

Makita DTD157Z (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Makita DTD157Z (zonder accu). weegt 1,2 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DTD157Z (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.