Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,82 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

De Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu) is een krachtige en betrouwbare accuschroefboormachine. Met zijn krachtige 63 Nm koppel schroeft u gemakkelijk grote schroeven vast. De behuizing van de motor is gemaakt van metaal, waardoor de machine duurzaam is en geschikt voor dagelijks gebruik. Ook met deze machine boort u gaten tot 38 mm in hout en tot 13 mm in metaal, wat 3 mm meer is dan bij de 18V-21. Met de Electronic Cell Protection wordt de accu tegen volledige ontlading beschermd, waardoor deze langer meegaat. Deze schroefboormachine wordt geleverd zonder accu. Als u al een accu heeft van het Bosch Professional 18V System accu platform, dan kunt u die op deze boormachine gebruiken. De Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu) is de ideale machine voor het schroeven en boren van grote schroeven, voor zwaarder werk en voor dagelijks gebruik.

Pluspunten
  • Met een boorkop van maximaal 38 millimeter in hout, is het geschikt voor het maken van grote gaten

    .

    Met een hoge maximale koppel van 63 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

    .

    De machine maakt deel uit van het Bosch Professional 18V System-accuplatform, zodat u één accu heeft voor al uw Bosch Professional 18V System-elektrisch gereedschap.

Minpunten
  • Er worden geen bits, boren of accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). is een Schroefboormachine.

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). weegt 1,82 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.