1. schroefboormachine
  2. DeWalt DCD709M2T-QW.

DeWalt DCD709M2T-QW.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCD709M2T-QW. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCD709M2T-QW.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCD709M2T-QW.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

4 Ah

Gewicht

1,2 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCD709M2T-QW.

Daarnaast heeft de DeWalt DCD709M2T-QW een lange levensduur. De boormachine is namelijk voorzien van een brushless motor, die minder onderhoud nodig heeft dan een conventionele motor. Met dezelfde kracht als een conventionele boormachine, maar minder energieverbruik. Ook heb je met dit gereedschap meer precisie en controle. De boormachine heeft tevens een variabele snelheid, die je aanpast aan je specifieke klus. Zo krijg je altijd het beste resultaat. Als je je boor dus regelmatig gebruikt, dan is de DeWalt DCD709M2T-QW een uitstekende keuze.

Pluspunten
  • Dankzij de accucapaciteit van 4 Ah kun je extra lang doorwerken met 1 volle accu. De meegeleverde accu's kunnen ook op ander elektrisch gereedschap binnen het 18V XR accuplatform worden gebruikt. Met de hoge maximale koppel van 65 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD709M2T-QW.

DeWalt DCD709M2T-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD709M2T-QW. is een Klopboormachine.

DeWalt DCD709M2T-QW. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCD709M2T-QW. weegt 1,2 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCD709M2T-QW. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.