1. schroefboormachine
  2. Makita DDF484ZJ (zonder accu).

Makita DDF484ZJ (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DDF484ZJ (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DDF484ZJ (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DDF484ZJ (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

0

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1,6 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DDF484ZJ (zonder accu).

De Makita DDF484ZJ is een zeer geschikte boormachine voor efficiënt en nauwkeurig uitvoeren van schroef- en boorklussen. De machine heeft een koolborstelloze motor met een maximale toerental van 2000 toeren per minuut. Hierdoor kun je ook in harde houtsoorten gecontroleerd werken. Daarnaast heeft de DDF484ZJ 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen, waarmee je het werk nog preciezer kunt uitvoeren. Het wisselen van boren en bits gaat dankzij de automatische asblokkering heel eenvoudig, zodat je geen kostbare tijd verliest. Ook past de boormachine in het Makita LXT 18 volt accuplatform. Heb je al een accu van hetzelfde merk en uit hetzelde platform? Dan kun je deze ook gebruiken op deze boormachine. De Makita DDF484ZJ is ook geschikt voor het verrichten van zware schroef- en boorklussen. De boormachine heeft een koolborstelloze motor waardoor het maximale toerental constant blijft. Hierdoor kun je ook bij het boren in harde materialen een constante kracht en controle houden. Daarnaast heeft de machine 21 verschillende koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen om het boren nog precie.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, gebruik je hem voor gemiddelde tot zware boorklussen. Met een hoge maximale koppel van 54 Nm is de schroefboormachine geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven. Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plaatsen een goed zicht.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in steen boren

    .

    --> De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in steen boren.

Veelgestelde vragen over Makita DDF484ZJ (zonder accu).

Makita DDF484ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DDF484ZJ (zonder accu). is een Schroefboormachine.

Makita DDF484ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Makita DDF484ZJ (zonder accu). weegt 1,6 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DDF484ZJ (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.