DeWalt DCH133N (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCH133N (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCH133N (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCH133N (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

2,9 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van DeWalt DCH133N (zonder accu).

De DeWalt DCH133N (zonder accu) combihamer is een zeer veelzijdige machine die je moeiteloos gaten tot 26 millimeter in beton boort en tegels van je badkamermuur beitelt. Met deze draadloze 18 volt combihamer werk je ook op plekken waar geen stopcontact is. De combihamer is relatief licht, met een gewicht van 2,9 kilogram, en heeft een stevige zijhandgreep die je in een prettige positie kunt verstellen. Hierdoor heb je de controle over de machine en werk je langdurig zonder dat je armen verzuren. De combihamer is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals beitelen, boren en het uitfrezen van gaten. Met deze machine kun je veel verschillende materialen zoals beton, hout en staal bewerken. De combihamer is een uitstekende keuze voor professionele klussers en doe-het-zelvers die een krachtige en stijlvolle machine zoeken. Deze uitvoering wordt geen accu en koffer meegeleverd, maar als je al een DeWalt XR 18 volt accu hebt, dan past deze ook op deze combihamer.

Pluspunten
  • De boorkracht tot maximaal 26 millimeter in beton is voldoende voor zware boorwerkzaamheden

    .

    Met een gewicht van slechts 2,9 kilogram is de machine heel geschikt voor langdurig gebruik

    .

    Dankzij de draaistop kan je de combihamer ook toepassen voor brekingswerkzaamheden.

Minpunten
  • Er wordt geen accu of koffer meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCH133N (zonder accu).

DeWalt DCH133N (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCH133N (zonder accu). is een Boorhamer, Combihamer.

DeWalt DCH133N (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCH133N (zonder accu). weegt 2,9 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCH133N (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.