1. schroefboormachine
  2. Bosch Professional GBH 18V-21.

Bosch Professional GBH 18V-21.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Professional GBH 18V-21. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Professional GBH 18V-21.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Professional GBH 18V-21.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

4 Ah

Gewicht

2,4 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Professional GBH 18V-21.

De Bosch Professional GBH 18V-21 combihamer is een veelzijdig hulpmiddel voor de professionele klusser. Deze combihamer heeft een slagkracht van 2 joule, zodat je zelfs het lichtste breekwerk kunt verrichten. Daarnaast beschikt deze combihamer over een variabel toerental, waardoor je precies de juiste hoeveelheid kracht kunt gebruiken voor iedere klus. Met de overbelastingskoppeling voorkom je ongewenst langer doorwerken. Daarnaast is de GBH 18V-21 voorzien van een led verlichting, waardoor je ook in het donker je klus goed kunt uitvoeren. De combihamer is ook nog eens handig in gebruik. Zo worden er twee accu's meegeleverd en een L-Boxx voor opbergen en vervoeren. Met de GBH 18V-21 kun je dus gerust aan de slag, zowel overdag als ’s avonds.

Pluspunten
  • Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is de machine heel geschikt om langdurige te werken. Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18 volt accu's ook gebruiken op andere elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. De L-Boxx is stevig te bevestigen op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Minpunten
  • De slagkracht van 2 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere sloopwerk.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 18V-21.

Bosch Professional GBH 18V-21. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 18V-21. is een Boorhamer, Combihamer.

Bosch Professional GBH 18V-21. werkt op Accu / batterij.

Bosch Professional GBH 18V-21. weegt 2,4 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Professional GBH 18V-21. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.