1. schroefboormachine
 2. Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

0 Ah

Gewicht

2 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

Met de Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu) combihamer boor je gemakkelijk gaten tot maximaal 16 millimeter in beton. Ook is de rotatiestop ideaal voor het aftegelen van tegels in de badkamer of het beitelen van kabelgoten. Door de werking op accu kun je overal aan de slag waar je maar wil. De verstelbare tweede handgreep zorgt ervoor dat je in elke positie de controle over de machine houdt. In het donker klus je vrolijk verder dankzij de ingebouwde ledverlichting. Deze combihamer werkt op een Bosch POWER FOR ALL 18 volt accu (niet meegeleverd). Heb je al een accu thuis? Dan kun je die ook op deze machine gebruiken. De Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu) is een krachtige en veelzijdige combihamer die perfect is voor het uitvoeren van diverse klussen. Met de krachtige boorfunctie boor je gemakkelijk gaten in beton en met de rotatiestop tegel je perfect tegels af. Je bent vrij om te klussen waar je maar wil dankzij de werking op accu. De verstelbare tweede handgreep maakt het mogelijk om de machine onder elke hoek te bedienen. De ingebouwde ledverlichting zorgt ervoor dat je in het donker door kunt werken.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2 kilogram is de machine heel geschikt om langdurig mee te werken

  .

  Met een gewicht van slechts 2 kilogram is de machine erg geschikt om langdurig mee te werken. Dankzij de draaistop kunt u de combihamer ook gebruiken voor breekwerk. De combihamer werkt op accu, dus je hoeft geen rekening te houden met nabijgelegen stroomtoevoer

  .

  De combihamer werkt op accu, dus je hoeft geen rekening te houden met de nabijgelegen stroomtoevoer.

Minpunten
 • Er worden geen boren en beitels meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). is een Boorhamer, Combihamer.

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). weegt 2 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.