1. schroefboormachine
 2. Makita HR2230.

Makita HR2230.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita HR2230. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita HR2230.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita HR2230.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

2,6 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Makita HR2230.

De Makita HR2230 boorhamer is ontworpen voor intensief gebruik. Met een vermogen van 710 watt is het een krachtige machine, met een maximaal onbelast toerental van 1.050 toeren per minuut. Hiermee heb je geen moeite met het boren in de hardste steensoorten. Zelfs tot 22 millimeter grote gaten in een betonnen muur of vloer kunnen probleemloos gemaakt worden. Met een krachtig slagmechanisme dat maar liefst 4.500 keer per minuut slaat, genereert de HR2230 een maximale slagkracht van 2,2 joule. Zelfs de meest harde betonsoorten zijn hier niet tegen bestand! Om te zorgen dat de Makita HR2230 zo lang mogelijk meegaat, is de boorhamer voorzien van een robuuste behuizing met bumpers. Daarnaast is de machine uitgerust met verschillende maatregelen die het stof, dat door het boren ontstaat, tegenhouden. Met deze duurzame machine ben je verzekerd van een lange levensduur.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2,6 kilogram kun je een paar uur achter elkaar comfortabel doorwerken. Dankzij de handige koffer is de boorhamer makkelijk te vervoeren. Je hebt lekker veel bewegingsruimte dankzij het snoer van 4 meter lengte.

Minpunten
 • 1

  .

  Er is geen rotatiestop voor breekwerkzaamheden. 2

  .

  Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita HR2230.

Makita HR2230. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita HR2230. is een Boorhamer.

Makita HR2230. werkt op Netstroom.

Makita HR2230. weegt 2,6 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita HR2230. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.