1. schroefboormachine
  2. Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

3 Ah

Gewicht

1,8 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

De Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset is de perfecte keuze voor alle klussen. De krachtige motor is gemaakt van koolborstelmateriaal en heeft een vermogen van 710 watt. Je kunt hiermee zelfs de zwaarste klussen aan. Bovendien is het apparaat uitgerust met een elektronisch regelbare toerental. Zo kun je de toerental instellen op de juiste waarde, afhankelijk van het materiaal waarmee je werkt. De boormachine heeft een compact en licht design. Dit maakt het apparaat gemakkelijk te hanteren en zorgt ervoor dat je de boormachine moeiteloos in kleine ruimtes krijgt. De ergonomisch vormgegeven handgreep en het antislipoppervlak zorgen er daarnaast voor dat je comfortabel en veilig kunt werken. Met deze Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand voor al je klussen.

Pluspunten
  • Dankzij de 100-delige bit- en borenset kan je direct aan de slag met kluswerk. Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout is de borenset geschikt voor het maken van grote boorgaten. Je kunt niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen ingebouwde stofafzuiging, dus je moet je eigen stofzuiger gebruiken.

Veelgestelde vragen over Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. is geschikt voor een Professional.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. is een Klopboormachine.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. werkt op Accu / batterij.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. weegt 1,8 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.