1. schroefboormachine
  2. Makita DDF453SFE.

Makita DDF453SFE.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DDF453SFE. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DDF453SFE.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DDF453SFE.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

3 Ah

Gewicht

1,8 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Makita DDF453SFE.

Met de Makita DDF453SFE beschik je over een professionele accuboormachine die je dagelijks intensief kunt gebruiken. Deze boor is voorzien van een 18 volt accu, variabele elektrische toerenregeling, 2 versnellingen, een zacht aandraaimoment van 27 Nm en een gewicht van slechts 1,8 kilogram. Met deze Makita boor voer je vrijwel alle boor- en schroefklussen uit. Voor extra lange boor- en schroefwerkzaamheden is de accuduur heel lang. Mocht je accu leeg zijn, dan vervang je deze gewoon door de meegeleverde 2e accu. De Makita DDF453SFE is een veilige en betrouwbare boor die je met gemak kunt bedienen. De bediening is zeer intuïtief en de boor ligt comfortabel in de hand. Het schroefwerk dat je met deze boor uitvoert is precies zoals jij het wil. Bovendien is de boor voorzien van een LED-verlichting die ervoor zorgt dat je kunt blijven boor- en schroefwerk uitvoeren zelfs in donkere ruimtes. Kortom, de Makita DDF453SFE is de perfecte boor voor het intensieve dagelijkse gebruik.

Pluspunten
  • Hij heeft een maximale boorcapaciteit van 36 millimeter in hout, waardoor hij geschikt is voor het maken van grote boorgaten. De meegeleverde Makita LXT 18-voltaccu is ook te gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accuplatform. Er worden twee accu's meegeleverd, zodat je altijd een volle accu bij de hand hebt.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om klussen te doen op slecht verlichte plekken.

Veelgestelde vragen over Makita DDF453SFE.

Makita DDF453SFE. is geschikt voor een Professional.

Makita DDF453SFE. is een Schroefboormachine.

Makita DDF453SFE. werkt op Accu / batterij.

Makita DDF453SFE. weegt 1,8 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DDF453SFE. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.